5 beste printers

Een printer in huis hebben is altijd handig. Er zijn diverse soorten printers te koop. Maar welke is nou het beste? Om het jou gemakkelijker te maken kun je de lijst met 5 beste printers in dit artikel bekijken. Zo vind je de juiste printer die bij jouw wensen past.

Lijst met 5 beste printers

HP ENVY 5030 – All-in-One Printer

Hp staat bekend om kwalitatieve printers. Met de HP ENVY 5030 – All-in-One Printer hoef je nooit meer bij iemand anders te printen. Deze printer is geschikt voor Instant Ink (automatische bezorgservice van HP. De printer heeft een seintje aan HP voordat jouw printerinkt op is. Je krijgt dan nog voordat je inkt bijna op is nieuwe cartridges toegestuurd. Er handig, want het komt met regelmaat voor dat iemand iets wilt printen en de inkt is op. Daarbij bespaar je op deze manier tot 70% ten opzichte van het kopen van losse cartridges. Doordat deze printer dubbelzijdig kan printen bespaar je ook nog eens papier.

Canon PIXMA MG2555S – All-in-one Printer 

Canon is naast HP een van de meest geliefde printer merken. De Canon PIXMA MG2555S – All-in-one Printer  is de printer die je in huis moet hebben. Zeker als je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding van deze printer. De Canon Pixma is een All-in-One printer, wat betekend dat je er ook mee kunt scannen en naar de supermarkt lopen voor een kopietje is verleden tijd. De snelheid van deze printer is subliem, met 25 pagina’s per minuut kun jij de gewenste documenten binnen no-time uitprinten. Deze printer kan ook foto’s printer, want het is een kleuren printer.


HP Color LaserJet Pro M281fdw – All-in-One Kleuren Laserprinter

Een laserprinter in je huis, is de wens van bijna iedereen. Tot voor kort was dit de droom van bijna iedereen. Een laserprinter print namelijk sneller, is voordeliger in inkt en print haarscherp. Vooral bedrijven hadden een laserprinter op kantoor staan. Het enige nadeel was dat een laserprinter vaak alleen in zwart printte, niet zo vreemd want een kleuren laserprinter was tot voor kort niet te betalen. Dit is dankzij de HP Color LaserJet Pro M281fdw – All-in-One Kleuren Laserprinter wel mogelijk geworden. Deze printer wordt vooral aangeraden voor zakelijk gebruik, maar als je veel print, thuis werkt en veel moet printen, of gewoon veel print, kan een laserprinter veel voordeliger zijn. Je kunt deze printer makkelijk installeren in het netwerk van je router, zo kun je met meerdere mensen in je huis gebruik maken van deze printer. Bovendien kun je ook vanaf je laptop of smartphone een print opdracht versturen, en dat geheel draadloos. De automatische documentinvoer maakt het mogelijk dat je automatisch documenten kunt scannen, daardoor hoef je niet steeds meer handmatig papier in te voeren.

Canon PIXMA iP7250 – Fotoprinter

Foto’s printen is nog nooit zo leuk geweest met de Canon PIXMA iP7250 – Fotoprinter . Deze Canon is een hoogwaardige fotoprinter met vijf afzonderlijke inktcartridges en WiFi-connectiviteit. Zo kun je vanaf je smartphone die perfecte foto van dat ene moment uitprinten. Je print foto’s van fotokwaliteit, welke niet van echt te zijn onderscheiden. De print app van Canon maakt dit mogelijk, zo hoef je niet meer naar de winkel om die foto’s te laten afdrukken en wachten tot je foto’s geladen zijn op de online webshop is verleden tijd. Om energie te besparen heeft Canon ervoor gezorgd dat de printer automatisch in-en-uit schakelt. Geef je weer een print opdracht? Dan schakelt hij automatisch weer in.


Epson WorkForce 2750DWF – All-in-One Printer

Werk je veel thuis? Heb je een kantoor aan huis? Is een laserprinter te duur? Kijk dan eens naar de Epson WorkForce 2750DWF – All-in-One Printer. Deze printer biedt in alle gevallen de ideale oplossing, dankzij de vier functies op deze printer kun je: printen, scannen, kopiëren, en faxen.Dit model is ontworpen voor klein zakelijk gebruik, maar is natuurlijk ook geschikt voor particuliere die veel printen. De ingebouwde WiFi- en NFC functie kun je van achter je bureau of smartphone alles uitprinten wat je wenst. De app in zowel op een Android als iPhone te installeren. Verder kun je van deze printer verwachten dat je kwaliteitsafdrukken krijgt en indien nodig ook nog dubbelzijdig.

Veelgestelde vragen:

Hoe vind ik een printer die bij mij past?

Dit is niet zo heel moeilijk, als je maar goed voor jezelf opschrijft wat je eisen zijn. Print je vaak? Of heb je een bedrijf aan huis? Wil je vooral foto’s printen? Dan is het belangrijk om te kijken naar het inkt verbruik, de printsnelheid en de kwaliteit van de afdrukken.