5 beste mobiele airco’s

De zomers in Nederland worden steeds warmer, hier zijn onze huizen niet op berekend. Het kan op een warme zomerdag soms echt te warm zijn in je kamer. Warmte is fijn, maar kan ook zorgen voor vermoeidheid, slechte concentratie en slechter slapen. In dit soort gevallen is een mobiele airco een uitkomst. Het is prettig om een mobiele airco in je huis te hebben. Maar welke mobiele airco is nu het beste? Bekijk daarom deze lijst met de 5 beste mobiele airco’s.

Lijst met 5 beste mobiele airco’s

Carrier 3,5 kW koelen + verwarmen nieuwste model

Wil jij ervoor zorgen dat het wat behaaglijker wordt in je huis? Kies dan voor deze mobiele airco: ‘ Carrier 3,5 kW koelen + verwarmen nieuwste model.’ Het is een mobiele airco met het A+ label, hierdoor verbruik je minder energie, dan met andere mobiele airco’s. Deze airco beschikt over een koelcapaciteit van 3,5 kW, zo kun je ruimtes tot 46m² koelen. Wil jij warmte in je huis? Geen probleem met deze mobiele airco, deze kan namelijk ook de lucht in je huis verwarmen, dankzij de verwarmingscapaciteit van 2,9kW verwarm je ruimtes tot maximaal 38m². Als klap op de vuurpijl kan deze mobiele airco ook nog eens je huis van vocht ontdoen en ventileren. Hij is makkelijk te verplaatsen en wordt geleverd met een 150cm lange afvoerslang.

AEG AXP34U338HW – Mobiele airco

De AEG AXP34U338HW – Mobiele airco zorgt ervoor dat jouw huis op een energiezuinige manier wordt afgekoeld. Deze mobiele airco kan dankzij de de functie om je huis van vocht te ontdoen zorgen voor een frisser binnenklimaat en genereert 30% meer verkoeling capaciteit. Een nadeel aan deze airco is wel dat er geen afdichting kit bij wordt geleverd. Verder gebruikt deze mobiele airco duurzaam gas R290, waardoor het broeikaseffect wordt verminderd, de optimale temperatuur wordt op deze manier in huis bereikt zonder af breuk te doen aan groene referenties.

Bodin 22.352005 – Mobiele airco

Voor een goede prijs/kwaliteit verhouding ben je met de Bodin 22.352005 – Mobiele airco aan het juiste adres. Deze airco werkt met een afvoerslang, die kun je eenvoudig naar buiten hangen. Het A energielabel zorgt ervoor dat je jouw huis kunt afkoelen, zonder al te veel last aan het milieu te bezorgen. Deze mobiele airco wordt geleverd met afstandsbediening. Zo kun je hem vanuit je zetel aan-en-uit zetten.

Evolar EVO-ES9000 – Mobiele Airco – 2,5 kW

Heb jij ook zo’n hekel aan afvoerslagen? Vrees niet, daar is een oplossing voor. De Evolar EVO-ES9000 – Mobiele Airco – 2,5 kW koelt jouw huis zonder dat er een afvoerslang aan te pas hoeft te komen. Het is een zeer luxe airco, dat merk je aan het feit dat deze gemiddeld 8 uur kan koelen en watergekoeld is. Je hoeft het water in de zomer maar een keer te vullen, dit komt doordat het water in de airco wordt opgeslagen. Je kunt deze mobiele airco met 37 liter water vullen. Deze airco wordt geleverd met een wasmachineslang van 1,5 meter en meerdere verloopstukjes. Daarnaast is deze airco erg stil, het geluidsniveau is tussen de 33 en 45 dB(A). Je kunt hem heel makkelijk bedienen met de TUYA app dankzij de Wifi functie.

De’longhi PAC N77 ECO – Mobiele airco

De’longhi PAC N77 ECO is een zeer geliefde mobiele airco, niet zo vreemd want deze mobiele airco beschikt over een prima prijs/kwaliteit verhouding. De bijgeleverde afstandsbediening zorgt ervoor dat je hem eenvoudig kunt bedienen. Daarbij beschikt hij over functies die ervoor zorgen dat je huis van vocht wordt gedaan. Ook de reiniging functie zorgt ervoor dat hij snel schoon wordt. Deze mobiele airco heeft een vermogen van 8200BTU (2100 watt) en is hiermee geschikt voor ruimtes tot 27 m². Je huis is binnen korte tijd koel met deze mobiele airco.

Veelgestelde vragen:

Hoe vind je een mobiele airco die bij je past?

Het is niet makkelijk om de juiste mobiele airco te vinden. Het is belangrijk dat je jezelf goed laat adviseren. Kijk allereerst goed naar de ruimte waarin je woont. Koop je een airco met een lage koelcapaciteit? Dan kun je niet verwachten dat je huis helemaal koel wordt. Het is ook nog eens van belang dat je kijkt naar wat voor functies je wilt hebben. Er zijn tegenwoordig zoveel airco’s te verkrijgen met diverse functies. Sommige kunnen je huis zelfs verwarmen.

Zijn er energiezuinige airco’s?

Als je voor airconditioning kiest dan zul je altijd extra energie verbruiken. Toch zijn de airco’s van tegenwoordig niet meer van die energie slurpers als vroeger. Vele beschikken over een A+ energielabel, wat ervoor zorgt dat ze over het algemeen heel energiezuinig zijn.