Ben je niet veel thuis? Ben je veel onderweg, maar wil je altijd bereikbaar zijn? Of wil je altijd jouw smartphone kunnen op laden zonder een stopcontact? Dan is een powerbank een goed idee. Met een powerbank kun je namelijk altijd- en overal jouw smartphone, tablet of zelfs je laptop opladen zonder tussenkomst van een stopcontact. Zo zit je nooit met een lege batterij. Een powerbank kan zelfs in je broekzak, er zijn er zelfs die je met zonne-energie kun laden, of die meerdere apparaten tegelijk opladen. Er is zelfs een powerbank die je in de auto op kunt laden. Hoe dan ook, je zit nooit meer met een lege telefoon, dankzij de powerbank. Maar wat is de beste powerbank? In de lijst met 5 beste powerbank vind je een powerbank die bij je past.

Lijst met 5 beste powerbanks

LifeGoods 10000 mah Powerbank 

Wil jij nooit meer met een lege telefoon zitten? De LifeGoods 10000 mah Powerbank  zorgt ervoor dat jouw telefoon nooit leeg raakt. Het is een kleine krachtpatser met een lithium-ion batterij, hij weegt slechts 217 gram en is klein genoeg om in je zak te stoppen. Met de ingebouwde batterij bescherming en accu status indicator heb je altijd een back-up batterij beschikbaar. De 10.000 mAh LifeGoods Powerbank laadt elke telefoon binnen no-time op. Dankzij de Quick Charge technologie kun je deze telefoon binnen een korte tijd opladen. Deze snellader zorgt er zelfs voor dat je meerdere apparaten tegelijk kunt aansluiten. In ongeveer 5 uur kun je de powerbank opladen als hij leeg is. Deze powerbank beschikt over de volgende kenmerken:

  • USB-C en Micro-USB input poorten
  • 2x USB output poorten (5V-2.4A) 2 apparaten tegelijk snelladen
  • Compact broekzak formaat
  • Accu status indicator


Samsung Powerbank 10.000 mAh 2x USB – Snellader – (MicroUSB) Silver

De Samsung Powerbank 10.000 mAh 2x USB -met snellader en (MicroUSB) is verkrijgbaar in het Silver. Het is een stijlvolle powerbank, voorzien van twee USB poorten. Hierdoor is het mogelijk om twee apparaten tegelijk op te laden. Deze powerbank heeft een capaciteit van 10.000mAH, ondersteunt Fast Charge en is zeer compact om mee te nemen. De Fast Charge zorgt ervoor dat jouw telefoon, tablet of laptop op volle snelheid wordt opgeladen.


AQTIVY Powerbank 20000 mah – Quick Charge Opladen 


AQTIVY Powerbank 20000 mah kun je dankzij de Quick Charge snel opladen 
. Het is een krachtige powerbank waarmee je jouw smartphone ongeveer 8 keer kunt opladen. Deze powerbank beschikt over 20.000 mAH, daardoor is de powerbank ideaal om mee te nemen op: vakantie, reizen, werktrips en festivals. De Quick Charge functie zorgt ervoor dat je jouw apparaten sneller oplaad dan normaal. Het gewicht is 412 gram, hierdoor is hij wat zwaarder dan de gemiddelde powerbank. De powerbank is europees verzekerd en gecertificeerd. Is de powerbank om wat voor reden dan ook niet geschikt? Ruil je powerbank dan om of vraag geld terug. Je hebt namelijk 30 dagen garantie.

Trust Mobile Primo – Powerbank 13.000 mAh 

De Trust Mobile Primo powerbank is met 13.000 mAh zeer krachtig. Je kunt deze powerbank dus makkelijk meenemen op vakantie. Deze powerbank beschikt over led-lampjes die aangeven hoeveel energie je nog hebt. Er zitten twee micro USB kabels bij, fijn om zo je tablet of telefoon makkelijk op te kunnen laden. Verder beschikt deze powerbank nog over :2 USB-poorten (1 poort met 5W en 1A uitvoer en 1 poort met 10W en 2.1A uitvoer), een indicator voor accustatus en Smart Protection System voor veilig opladen.

Ecocharge 20.000 mAh all-in-one Solar Powerbank

Sundaze heeft een geweldige powerbank op de markt gebracht. De Ecocharge 20.000 mAh all-in-one Solar powerbank kan jouw device tot 6 keer opladen . Het is een waterdichte powerbank en geschikt voor buiten. De powerbank beschikt over 20.000 en is verkrijgbaar in het zwart. Je laadt deze powerbank heel eenvoudig op in de zon. Ideaal dus als je geen stopcontact met stroom in de buurt hebt. Verder is deze powerbank geschikt om de volgende devices op te laden: actioncam, E-reader, laptop, smartphone en tablet.

Veelgestelde vragen:

Wat is het voordeel van een powerbank op zonne-energie?

Een powerbank op zonne energie is heel handig omdat je deze altijd- en overal kunt gebruiken, zonder dat je stroom nodig hebt. Zeker als je ergens zou kamperen waar geen stroom is biedt deze powerbank een uitkomst.

Hoe vind je de juiste powerbank?

Het is belangrijk dat je bedenkt waar je de powerbank voor nodig hebt. Verder is het belangrijk dat je weet wat je ermee wilt opladen. Zo kun je makkelijker de juiste vinden, als je weet wat je eisen zijn.