Beste 5 latop koelers

Een laptop kan erg warm worden, dit is niet fijn. Het is niet prettig als een laptop warm wordt als je hem op je schoot hebt. Hij wordt ook trager en het is niet goed voor een tablet als de temperatuur om hoog loopt. Je merkt het dat hij warmer wordt als de ventilator meer zijn werk doet en harder gaat blazen. Hier komt veel lawaai vanaf. Je wilt in stilte werken en dan kan dit vervelend zijn. Gelukkig kun je jouw laptop afkoelen door gebruik te maken van een laptop koeler. Weet jij wat de beste is? Check de lijst met 5 beste laptop koelers.

Lijst met 5 x beste laptop koeler


Greenure laptop koeler – cooling pad – tot 17 inch

De Greenure laptop koeler koelt laptops tot 17 inch. Hij beschikt over 2 USB poorten, is gemaakt van licht materiaal en beschikt over 5 ventilatoren. Er zit een uitklapbare verhoging bij, zo krijg je minder last van je nek en zit je beter. Hij heeft ook twee kleine verhogingen zo kun je hem in de goede hoek zetten, dit voorkomt nekklachten.


Fuegobird Laptop Cooler Standaard

Deze laptop standaard is voorzien van een ventilator en koelt jouw laptop. Dit is de perfecte laptop koeler. Bovendien draagt hij bij een een ergonomische houding. Je koppelt hem door middel van een USB aansluiting aan je laptop. Hij is slank, draagbaar, licht van gewicht, ergonomisch, geoptimaliseerd voor laptops en heeft ultra stille ventilatoren. Verder beschikt deze laptop koeler over een extra USB-poort en ontwerp van de aan / uit-schakelaar. De ingebouwde dual-USB-hub maakt het mogelijk om meer USB-apparaten aan te sluiten.

CoolCold  Laptop koeler

Deze laptop koeler van CoolCold zorgt ervoor dat je laptop snel koel wordt. Hij verbetert de prestaties van je laptop, zo gaat je laptop langer mee. Voor extra zitcomfort is deze koeler ook geschikt. Het is een standaard en koeler ineen en vermindert zo nek en rug klachten. Dankzij de 6 krachtige ventilatoren heeft de CoolCold laptop koeler een enorm koelvermogen. Het interne design zorgt ervoor dat de ventilatoren sterk zijn en direct koelte produceren. Ook zorgt hij voor minder energie verbruik van de laptop. dit ervoor dat de componenten in je laptop hun prestatievermogen langer behouden. Hete onderdelen slijten sneller, dit verschil lijkt nihil maar dat is het zeker niet. Doordat het om zoveel uren gaat bespaar je geld door je laptop goed gekoeld te houden.

Voordelen van deze laptop koeler:

  • Super stil
  • Grote koelkracht
  • Direct koel
  • Lichtgewicht materiaal
  • Verbeterde zithouding door verstelbare hoek
  • Alles is verstel-/bedienbaar naar persoonlijke voorkeur
  • Voor alle laptops
  • Dubbel verstelbaar
  • 2 USB-poorten

Corelink universele laptop cooler met 6 ventilatoren en LCD scherm

Ice Coorel heeft samen met Corelink deze ergonomische laptop koeler ontwikkeld. Hij is geschikt voor laptops van 12 tot 17 inch. Hij is voorzien van alles opties die bij veel laptop koelers ontbreken. Hij heeft zes ventilatoren waarmee goed koelt. Verder is hij ergonomische, heeft hij antislip en is hij handig in gebruik. Je bedient hem via het LCD scherm en bedieningspaneel. Het is lief voor niets een van de meest populaire laptop koelers van dit moment.

Strex laptop koeler

Strex heeft nu de perfecte oplossing op de markt gebracht waarmee je jouw laptop kunt koelen. Deze laptop koeler is de oplossing als jouw laptop snel warm wordt. Deze laptop koeler beschikt over: 4 ventilatoren, LED-verlichting, een standaard en 2 USB poorten. Het is een fijne laptop koeler die voor een goede prijs wordt aangeboden. Hij is geschikt voor laptops tot 17 inch. Je kunt hem makkelijk verstellen en hij is ergonomisch.

Veelgestelde vragen:

Wat doet een laptop koeler?

Een laptop koeler is een accessoire voor de laptop. Het is vaak een soort pad waar je jouw laptop op kunt zetten. Hier zitten verschillende ventilatoren in verwerkt welke koude lucht blazen. Deze blazen de koude lucht aan de onderkant van de laptop waardoor je laptop geen warme maar koude lucht krijgt Hierdoor kun je hem gewoon gebruiken zonder dat hij oververhit raakt.

Wat is een laptop koeler?

Een laptop koeler is heel simpel gezegd een koelsysteem om je laptop mee te koelen. Vaak kunnen laptops heel warm worden. Met een laptop koeler kun je dit voorkomen.

Waarom loopt de temperatuur van een laptop op?

De temperatuur van je laptop kan oplopen omdat: je een groot spel speelt, hij te oud is, hij een oude ventilator heeft, je te veel programma’s tegelijk draait.