5 x beste koffiemachine

Lijst met 5 beste koffiemachines


Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine

De
Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine
zet verrassend lekkere koffie. Daarnaast is het ook nog eens zeer eenvoudig dankzij het innovatieve display om koffie te zetten met deze koffie machine. Het is handig om te weten dat twee koppen koffie kunt zetten met deze koffiemachine. De machine geeft zelf aan wanneer je het apparaat moet ontkalken, de koffiemachine begeleidt je daarbij. Dit zal niet vaak voorkomen, wat er zit een Aquaclean waterfilter in. Dit voorkomt dat er veel kalkaanslag ontstaat. De duurzame keramische koffiemolen heeft 12 standen, zo zet je allerlei soorten koffie. Sterk, grof- of fijn gemalen. Verder heeft hij een melkopschuimer, zo kun je koffie met melk erin drinken, die heerlijk weg schuimt in je mond.

Philips Grind & Brew HD7767/00 – Koffiezetapparaat – Zwart/metaal

Philips Grind & Brew HD7767/00 – Koffiezetapparaat – Zwart/metaal is ideaal. De aroma twister in dit apparaat is uniek, dit zorgt voor die unieke smaaksensatie die jij zoekt. Deze koffiemachine heeft een filter en maal functie, waardoor je kunt kiezen wat voor koffie je zet. Pas de intensiteit van de koffie aan met de speciale knop die je op elke gewenste stand kunt draaien. Je kunt met deze koffiemachine ongeveer 6 koppen van ongeveer 200 ml zetten. Verder zit er een instelbare warm-houd-tijd op van 10 min tot 2 uur. Dit is de ideale koffiemachine voor een mooie prijs, met veel functies en zet heerlijke koffie.


Philips LatteGo 2200 Serie EP2230/10 – Espressomachine – Zwart

De Philips LatteGo maakt de heerlijkste cappuccino’s binnen no-time. Ben jij cappuccino lief hebber? Kijk dan vooral naar deze koffiemachine. met één druk op de knop van heerlijke koffievariaties, zoals espresso, koffie en cappuccino. Er zit een LatteGo melksysteem op, daarmee geef je een zijdezacht melkschuim laagje op je koffie. Schoonmaken duurt niet lang, deze machine is zo schoon. Deze koffiemachine beschikt over een intuïtief touchplay, je selecteert daarmee je favoriete koffie binnen enkele minuten. Dit kan dankzij de drie verschillende standen die je tot je beschikking hebt. Deze koffiemachine bevat 100% keramische molens, je kunt daar 20.000 koppen mee zetten, allen van hoogwaardige kwaliteit. Je hoeft dankzij de speciale AquaClean-filter pas na 5.000 kopjes de machine te ontkalken.


De’Longhi Magnifica S – ECAM22.110.B – Volautomatische espressomachine – Zilver/Zwart


De’Longhi Magnifica S is een espressomachine van hoogwaardige kwaliteit. Je zet met deze koffiemachine maar liefst twee kopjes koffie tegelijk, ideaal als je bezoek hebt. Je stelt de koffiesterkte, maalgraad, temperatuur en waterhoeveelheid heel makkelijk zelf in. Deze koffiemachine is makkelijk te onderhouden dankzij de uitneembare zetgroep en het automatisch reinigingsprogramma. Het stoompijpje vergt wel regelmatig onderhoud. Dat is wellicht een nadeel. Verder heeft hij een vermogen van 1450 Watt, verschillende functies waarmee je gewone koffie of espresso kunt zetten.

Nespresso Magimix Inissia M105 – Koffiecupmachine 

De Nespresso Magimix Inissia M105 – Koffiecupmachine  is een lichte koffiemachine. Je zet met deze koffiemachine de heerlijkste koffie. Verder heeft deze koffiemachine een hogedruk pomp van 19 bar, zit er automatische uitschakeling op en kun je dankzij de cups de heerlijkste koffie zetten. Er zit geen melkopschuimer bij deze koffiemachine. Je bereidt in slecht 25 seconden jouw favoriete lungo of espresso. Zo komt de heerlijke geurende koffie je neus al binnen. Ideaal toch?

Veelgestelde vragen:

Hoe vind je de juiste koffiemachine?

Dit is vooral te weten als je weet wat voor koffie je graag wilt. Er zijn zoveel soorten koffie die je kunt zetten. Wil je een espresso? Een versgemalen koffie? Koffie met pads? Daarna is het belangrijk om te weten hoe veel je er aan uit wilt geven. Verder is het belangrijk dat je kijkt of je hem met filter wilt zetten, beiden of dat je koffiebonen wilt malen.

Zijn koffiemachines duur?

Ja en nee. Dit is afhankelijk van de soort koffie die je wilt zetten. Filtermachines zijn over het algemeen goedkoper. Een echte koffiemachine die de bonen vers maalt zet erg lekkere koffie, maar is dan ook weer duurder.

Is Nespresso lekkerder?

Ik denk dat het vooral een hype is en dat de meningen hierover verdeeld zijn. Het is gewoon een kwestie van smaak. De een vind de ene koffie lekker, de andere houdt liever van simpele filterkoffie. Gelukkig zijn er veel koffiemachines te koop die koffie zetten voor ieder zijn smaak en voorkeur. Tegenwoordig wordt daar goed rekening mee gehouden. Je vindt op deze manier altijd een koffiemachine die bij je past. Het is niet moeilijk om de juiste te vinden, maar kijk naar wat je voorkeuren zijn en kies hem daar op uit.