5 x beste beamers

Film kijken is zeker in deze donkere tijden een favoriete bezigheid van menig mens. Het is gezellig, je kunt een serie volgen op Netflix. Wat natuurlijk ook weer verslavend kan zijn. Verder is film kijken rustgevend. Een televisie is leuk, vooral tegenwoordig, want er zijn diverse soorten televisies op de markt. Beamers geven je meer het bioscoop gevoel. Kun je niet naar de film? Geen nood. In deze lijst vind je de 5 beste beamers, waardoor jij snel van je favoriete film kunt genieten.

Lijst met 5 beste beamers


Dailygoods Beamer – Projector- 3500 Lumen – LED – Mini beamer – HD

De Dailygoods Beamer – Projector- 3500 Lumen – LED – Mini beamer – HD is ideaal als je film wilt kijken. Met deze beamer zul jij jezelf nooit vervelen en de prachtigste films en series kunnen bekijken. Netflix komt op deze manier helemaal tot zijn recht. Het aantal lumen in deze beamer is zeer hoog, ze heeft een krachtige lichtbron en is hierdoor breed inzetbaar. Deze beamer is ook geschikt voor zakelijk gebruik. Zeker tijdens vergaderingen komt deze beamer goed tot haar recht. Let op: deze beamer is niet geschikt voor verlichte ruimtes. De voordelen van deze beamer zijn: dat het aantal Ansi-Lumen erg hoog is, er is voldoende en helder beeld op deze manier, in een licht verduisterde ruimte kun je wel makkelijk projecteren. Je kunt een beamer vaak niet recht voor een scherm zetten. Deze beamer maakt dat wel mogelijk, dit dankzij de Keystone correctie. Je maakt met deze functie namelijk makkelijk allerlei toepasbare hoeken aan, je kunt hem makkelijk instellen en verstellen. Het is een lichte beamer van 1,3 kilo en compact. Het design is subliem en dit maakt deze beamer dan ook helemaal af.

Beamer Projector Full HD van InRound 

Deze beamer van InRound beschikt over super scherp beeld, is makkelijk in te stellen en beschikbaar voor een goede prijs. Deze beamer weegt slecht 1,38 kg, kan tot 4 meter projecteren, er zit een LED-lamp van 35oo LUMEN in, en gaat tot wel 30.000 branduren mee. De twee ingebouwde speakers genereren basisgeluid. Het is aan te raden om aparte luidsprekers te kopen. Het menu van deze beamer kan ingesteld worden op vijf talen: Duits, Frans, Engels, Chinees en Spaans. Je zet deze beamer binnen drie seconden aan. Er zit een multi-layer lens in, hij maakt minder dan 25 decibel geluid als hij aanstaat.


Philips NeoPix Easy 2+ Beamer 720P (nieuw 2021 model)


Philips NeoPix Easy 2+ Beamer 720P (nieuw 2021 model)
is de nieuwe sensatie voor 2021. Deze beamer zorgt ervoor dat jij in 2021 kunt genieten van de perfecte filmsensatie. Geniet van een comfortabel True HD 720p-beeld. Wil je een film of serie kijken? Wil je het bioscoop gevoel hebben? projecteer al jouw inhoud tot een reuze beeld van 65” (165 cm) dankzij het brede scala aan aansluitmogelijkheden (HDMI, USB, MicroSD). De NeoPixEasy 2+ heeft een elektronische keystone correctie technologie, dit resulteert in een prachtig 16:9 beeld, vanuit elke hoek of omgeving kun je film kijken. Sluit gewoon jouw USB-stick of harde schijf aan, op deze manier kun je films kijken, afbeeldingen bekijken, en zelfs muziek af spelen met de ingebouwde multi-media-speler. Er zit een afstandbediening bij, daarmee kun je met de NeoPixEasy2+ bladeren naar al jouw favoriete muziek en films. Het zijn de beste budgetprojectoren die er zijn en zeer geschikt voor diverse ruimtes.

XGIMI MoGo Pro beamer + Travel Case | Portable smartbeamer met Android TV & Harman/Kardon speaker 

Deze beamer is geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik. Er zit een speaker bij, daarmee geniet je van optimaal geluid. Deze beamer heeft een tal van mogelijkheden ingebouwde accu, Harman/Kardon speaker en tal van verbindingsmogelijkheden. Met de ingebouwde accu, die zo’n drie uur meegaat, kun je met gemak een speelfilm of jouw favoriete Netflixserie bekijken.


BenQ TH683 – Full HD Beamer

Met deze beamer van Benq kun je zelfs bij daglicht kijken. Dat is dan ook ideaal aan deze beamer. Deze beamer is de beamer onder de beamers dankzij de 1080p full-HD resolutie en helderheid van 3.200 ANSI-lumen. Op deze manier kun je optimaal genieten van al jouw media. Je kunt op slechts 2,5 meter afstand kijken, verder is hij licht en weegt niet meer dan 2,6 kilo.

Veelgestelde vragen:

Hoe vind ik de juiste beamer?

Je vindt de juiste beamer door een lijstje te maken en daar al jouw eisen op te zetten. Daarna ga je aan de hand van jouw voorkeuren en eisen zoeken. Je leest ook het beste reviews en vraagt advies aan expert online of in de winkel.