5x Beste hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is ideaal. Je kunt er je terras, muren, auto en fiets mee schoonmaken. Door de druk krijg je alles binnen korte tijd erg goed schoon. Je kunt een hogedrukreiniger huren of kopen. Gebruik je hem veel? Dan is kopen een optie. Huren kan namelijk erg duur zijn. Bekijk deze lijst met 5 beste hogedrukreinigers. Zo vind je er een die bij je past.

Lijst met 5 beste hogerdrukreinigers

Kärcher K 2 Home Hogedrukreiniger

De Kärcher K 2 Home Hogedrukreiniger is ideaal voor incidenteel gebruik. Met deze hogedrukreiniger kun je heel makkelijk vuil verwijderen. Deze hogedrukreiniger is niet geschikt voor grofvuil en intensief gebruik. Wel kun je fietsen, kleine terrassen en dergelijk met deze hogedrukreiniger reinigen. Hij is voorzien van wieltjes hierdoor kun je hem makkelijk verplaatsen. Deze hogedrukreiniger heeft een oppervlakteprestatie van 20 m²/u. Zo heeft vuil geen enkele kans. Deze hogedrukreiniger is inclusief de “Home Kit” bestaande uit een terrasreiniger en een halve liter reinigingsmiddel. Indien je deze hogedrukreiniger wilt uitbreiden kun je ervoor kiezen om diverse accessoires toe te voegen. Dit maakt deze hogedrukreiniger helemaal compleet.

Powerplus POWXG90410 Hogedrukreiniger – 1800 W – 140 bar – 420 l/h

Met de Powerplus POWXG90410 Hogedrukreiniger – 1800 W – 140 bar – 420 l/h maak je elk oppervlak schoon. Deze hogedrukreiniger heeft 100W vermogen en levert een waterdruk met 140 bar tot 420 liter per uur. Deze hogedrukreiniger wordt geleverd met een lange slang, deze slang is zo’n 8 meter lang, dit geeft veel bewegingsvrijheid. Er zit een geïntegreerde zeepflacon bij. Op die manier kun je jouw auto heel makkelijk wassen. Deze hogedrukreiniger is zeer geschikt voor regelmatig gebruik en kan middelmatig vuil makkelijk reinigen.

Bosch Universal Aquatak 135 hogedrukreiniger – 1900 W – 135 bar

De Bosch Universal Aquatak 135 hogedrukreiniger met een vermogen van vermogen 1900 W en druk 135 bar is bij uitstek geschikt om vuil weg te halen. Op de hogedruk reiniger zit een auto-stop functie, dit zorgt voor een laag energieverbruik. Verder heeft deze hogedrukreiniger een lagere geluidsremissie. De kwaliteit van de onderdelen is goed en zo beschikt deze hogedrukreiniger over een inox zuiger. Er is een uitgebreid assortiment aan accessoires beschikbaar voor deze hogedrukreiniger.

Kärcher K 7 Premium Full Control Plus Home Hogedrukreiniger

Kärcher K 7 Premium Full Control Plus Home Hogedrukreiniger levert 180 bar druk dat komt neer op 60 m ² per uur. Dit is een erg lux model, de slang die kan worden uitgerold en worden opgehangen op de slanghaspel. Het is een krachtiger hogedrukreiniger die jouw alle comfort biedt.

Deze hogedrukreiniger heeft de volgende kenmerken:

  • Full Control Plus; druk kan daardoor makkelijk worden aangepast op het pistool
  • Multi Jet spuitlans
  • Inclusief slanghaspel
  • Exclusieve terrasreiniger accessoires meegeleverd
  • Lange levensduur door speciale watergekoelde motor
  • Eenvoudig reinigingsmiddel toevoegen door Plug ‘n’ Clean
  • Handige parkeerfunctie


Nilfisk E150.2-9 Xtra – Hogedrukreiniger


De Nilfisk E150.2-9 Xtra hogedrukreiniger is de perfecte hogedrukreiniger voor een goede prijs. Deze hogedrukreiniger is geschikt voor milde reiniging. Deze hogedrukreiniger beschikt over een 9mm slang, welke zeer degelijk is en laat zien dat het van goede kwaliteit is. Er zit een trolley bij zodat je hem makkelijk kunt verhogen. Verder beschikt deze hogedrukreiniger over een Click&Clean-sproeiersysteem voor snelle en eenvoudige vervanging van de sproeiers. Met een druk van 150 bar is het een hogedrukreiniger die geschikt is voor huiselijk gebruik en milde vervuiling.

Veelgestelde vragen:

Hoe kies ik de juiste hogedrukreiniger?

Je kiest de juiste hogedrukreiniger door: een lijstje te maken met alle punten waarvoor je hem wilt gebruiken. Verder is het belangrijk dat je kijkt hoe vaak je hem gebruik. Niet elke hogedrukreiniger is geschikt voor veelvuldig gebruik. Daarna kijk je wat je budget is. Lees diverse reviews zo vind je de juiste hogedrukreiniger die bij je past. Dit lijstje met 5 beste hogedrukreinigers zal je vast helpen.

Wat is het voordeel van een hogedrukreiniger?

Het voordeel van een hogedrukreiniger is dat je hem heel makkelijk kunt pakken wanneer je iets schoon moet maken wat je echt niet schoon krijgt. Je kunt dan denken aan: een terras, je muurtegels of je auto. Bovendien scheelt het veel geld voor de wasstraat, wat toch al best wel duur is. Zeker in deze tijden is het een uitkomst om over een hogedrukreiniger te beschikken. Je kunt niet makkelijk overal heen altijd, zo heb je thuis wat te doen, kun je jouw auto poetsen wanneer je wilt en je hoeft hem niets steeds te huren, wat ook best duur kan zijn. Kies daarom voor een hogedrukreiniger die bij jouw wensen aansluit.