5 beste HDMI kabels

Heb jij dat ook wel eens? Je wilt een apparaat koppelen aan een beeldscherm, maar je hebt een bepaalde kabel nodig. Je kunt hem niet vinden. Vaak is dit de HDMI-kabel die je nodig hebt. Het is simpel denk je, maar er zijn er meer dan je denkt. In dit artikel bekijken we samen met jou de vijf beste HDMI-kabels.

Lijst met 5 beste HDMI kabels


1.4 High Speed HDMI kabel – 1,5 m – Zwart

Deze HDMI Kabel is 1,5 meter lang, gemaakt van hoogwaardige materialen en individueel afgeschermde binnenkabels. Op deze manier zul je niet veel last hebben van storend beeld of slecht geluid. De vergulde stekker zorgt namelijk voor overgangsweerstanden en voor een betrouwbare signaaloverdracht. Dankzij de flexibele materialen is de kabel is in staat om +100MB/s overdrachtssnelheden te halen. De flexibele materialen en verbeterde knik bescherming levert hier een bijdrage aan.

Kepler HDMI Kabel – 3 meter

Deze High Speed HDMI-kabel met ethernet wordt verkocht onder de naam: Kepler HDMI kabel. Deze kabel is geschikt voor netwerken van apparaten en kan videoresoluties halen van 1080p en hoger, waaronder geavanceerde display technologieën zoals 4K, 3D en Color. Daarnaast voldoet deze kabel aan alle eisen en beschikt deze kabel over de volgende specificaties:

 • Lengte : 3 meter
 • Connectie A: HDMI connector
 • Connectie B: HDMI connector
 • Kabeltype: High Speed HDMI met Ethernet
 • Kleur: Zwart
 • Materiaal buitenkant: PVC
 • Verpakking: Polybag
 • – CEC Ready

LifeGoods HDMI Kabel 2.0 Gold Plated

LifeGoods HDMI Kabel 2.0 Gold Plated is een HDMI-kabel die makkelijk verbindt. Je kunt met deze kabel een breed scala aan HDMI-apparaten verbinden. Deze kabel is voorzien van 2.0 high speed en biedt Ultra HD-resolutie ondersteuning, 3D beelden, 4K-beelden, internet via HDMI en Audio Return Channel. Dit alles is geen probleem voor deze kabel en de connectoren in deze kabel zijn golf plated en verguld. Hierdoor zijn deze kabels bestand tegen corrosie en hebben de kabels een extra lange levensduur. Deze kabel is ontwikkeld volgens de 2.0 High-Definition Multimedia Interface, dit is de norm die er tegenwoordig is voor digitale apparaten. Het wordt ook wel de 2.0 HDMI kabel genoemd, dit verbindt op een snelle manier een breed scala aan HDMI-apparaten. Je kunt op deze manier je home cinema set, Blu-ray speler of soundbar aan je televisie koppelen. Deze kabels beschikken allen over een certificaat. Deze kabel beschikt over de volgende voordelen:

 • Betrouwbare prestaties en superieure weergave
 • Hoge snelheid en high-definition (18GBPS)
 • Ondersteuning voor Full HD 1080p, 3D, 4K (60 Hz), Ethernet en Audio
 • Return Channel
 • Geschikt voor een scala aan HDMI-apparaten
 • Vergulde en corrosiebestendige connectoren
 • Verkrijgbaar in 5 handige lengtes!


Blueqon – 1.4 High Speed HDMI kabel 


Blueqon – 1.4 High Speed HDMI kabel  is een Ethernet HDMI kabel van 3,00 meter en is ontworpen om videoresoluties van 1080p en meer aan te kunnen. Hieronder kun je de weergave technologieën verstaan zoals: 4K, 3D en Deep Color. Deze kabel is zeer geschikt voor het aansluiten van een Bluerayspeler met HDTV. De kenmerken van deze kabel uiten zich in het volgende: Gold Plated, 3 meter snoer, HDMI male connector, 1,4 kabel.


Valueline – 1.4 High Speed HDMI kabel


Valueline – 1.4 heeft nu een High Speed HDMI kabel
. Dit is de laatste versie HDMI kabels met specificaties zoals HDMI Ethernet kanaal, 3D over HDMI, 4K x 2K resolutie ondersteuning en ondersteuning voor kleur plaatsen. Het is een kwalitatieve kabel die je heel makkelijk kunt aansluiten op alle apparaten die je wilt gebruiken en HDMI nodig hebben.

Veelgestelde vragen:

Wat is een HDMI kabel precies?

Een HDMI-kabel is een kabel om verschillende apparaten aan te sluiten op een beeldscherm.
De afkorting HDMI staat voor: high definition multimedia interface.
Met een HDMI-kabel krijgt een bepaald apparaat dus verbinding met een bepaald beeldscherm. nog bewerken

Hoe ontving een televisie vroeger signaal?

Vroeger ontving een televisie signaal op een analoge manier, tegenwoordig gaat dat digitaal.

Hoe kun je deze kabel het beste aansluiten?

Het is belangrijk dat je kijkt naar de aansluiting en de kabel zelf. Het is de bedoeling dat je de kabel voorzichtig uit de verpakking haalt en rustig op de aansluiting van het apparaat bevestigd. Ook als je de kabel wilt verwijderen is het van groot belang dat je deze er niet in een keer eraf trekt. Hier kun je de kabel aansluiting mee beschadigen. Leg hem ook altijd recht en niet ergens op of onder dit kan een kabelbreuk veroorzaken.