5 x beste gaming muis

Investeren in een goede gaming nuis is belangrijk. Zeker als je een echte game fanaat bent is dit zeer belangrijk. Voor velen is het een bijkomstigheid, maar voor sommige is het een onderdeel van een kwalitatieve gaming setup. Het kan je pols redden van onnodige chronische pijn en je kunt veel blessures voorkomen. Kies niet zomaar voor een gaming muis. Het is belangrijk dat je kijkt naar de prestaties. In dit artikel vind je een lijst met de beste gaming muizen. Op deze manier kun je uit 5 muizen kiezen en een goede start maken.

Lijst met 5 beste gaming muizen

Trust GXT 130 Ranoo – Draadloze Gaming Muis 

De Trust GXT 130 Ranoo is een draadloze Gaming Muis  die beschikt over de volgende aspectenL

  • LED-verlichting kan uitgeschakeld worden om batterij te besparen
  • Draadloos bereik tot 8 meter
  • Na 20 minuten inactiviteit gaat de muis op slaapstand om batterij te sparen
  • Kleur van de LED-verlichting niet te wijzigen

De Trust GXT 130 draadloze gaming muis is van alle gemakken voorzien en op deze manier kun je optimaal werken en gamen. Op deze muis zit een knop zo kun je 3x schieten met 1 klik. De rubberen coating zorgt daarbij voor optimale grip en controle. Dit ligt fijn in de hand en je kunt op deze manier beter gamen. Het is prettiger om op deze manier te werken. Deze muis heeft een draadloos bereik van 8 meter, zo kun je op afstand alles bedienen. Verder is deze muis voorzien van 8 knoppen, drie duimknoppen vooruit- en achteruit en CTRL. De DPI kun je eenvoudig aanpassen met de knoppen bovenop.

Trust GXT 105 Izza – Gaming Muis 

Wil je een goede gaming muis? Kijk dan eens naar de Trust GXT 105 Izza – Gaming Muis. Deze muis is perfect en zeer handig. Het ontwerp is zowel geschikt voor links- als rechtshandig gebruik, heeft 6 game knoppen en de verlichting voldoet aan alle verwachtingen. De knoppen zorgen voor ultieme productiviteit en efficiëntie. Er is geen software nodig om de knoppen in te stellen, dus op deze manier kun je ze direct gebruiken. De bovenkant is volledig verlicht, de 4-kleurige verlichting brengt je gaminginstallatie tot leven. De kabel is 1,8 meter lang.

Esperanza Optische USB Game Muis 7D Wolf met LED

Esperanza Gaming muis is een geweldige muis die is ontworpen voor gamers. De optische sensor heeft een aanpasbare resolutie van 800 / 1200 / 1600 / 2400 DPI, dit maakt om de cursor accuraat af te stellen in jouw game.
De muis beschikt over 7 knoppen en heeft verlichting als je het op de USB aansluit. Je hand raakt niet snel vermoeid tijdens het gamen dankzij de ergonomische vorm.

Trust
GXT 138 X-Ray – Optische Gaming Muis

De Trust Gaming muis is een bekabelde muis en is speciaal ontwikkeld voor gamers. Deze beschikt over maar liefst 10 knoppen, RGB-verlichting en is daardoor ideaal voor elke gamer. De muis beschikt verder over een 4000 DPI optische gamingsensor voor de meest precieze bediening.
Deze niveaus kun je geheel naar wens instellen. Verder heeft deze muis een lage weerstand, daar is bij het design rekening mee gehouden.

Logitech G502 HERO – Gaming Muis

De Logitech G502 HERO – Gaming Muis levert nauwkeurige prestaties en is zeer functioneel. Je kunt de RGB-verlichting zo aanpassen dat deze bij de stijl van je omgeving past, je kunt ook synchroniseren met andere Logitech G-producten of je kunt genieten van de HERO-sensor die zorgt voor optimale trackingprecisie. Op deze manier zal de muis zich aan jouw behoeften aanpassen.

Veelgestelde vragen:

Waarom zou je een draadloze muis kiezen?

De voordelen van een draadloze gaming muis zijn dezelfde voordelen die draadloze technologie over het algemeen biedt: bewegingsvrijheid en eenvoudiger beheer. Met een draadloze muis hoef je je geen zorgen te maken over verstrengelde of vastzittende kabels en ben je vrij om je van je bureau te verplaatsen als je dat wilt.
Aan de andere kant brengt een draadloze muis ook de nadelen met zich mee die alle draadloze randapparatuur doorgaans met elkaar gemeen heeft: de invoervertraging en de afhankelijkheid van batterijen voor de stroomvoorziening. Voor de meeste gamers zou de invoervertraging geen groot probleem zijn, tenzij je je heel ver van je computer verplaatst, en alleen doorgewinterde gamers zullen waarschijnlijk het verschil merken.
Het bijhouden van de levensduur van de batterij is meer een klein ongemak dan een echt nadeel. Maar we zijn allemaal al wel eens vergeten onze muis, toetsenbord of controller op te laden, alleen om net zonder batterij te zitten net tijdens een kritisch punt in het spel.