5 beste draadloze muizen

Tegenwoordig heeft ieder huishouden wel de beschikking over een computer, laptop of tablet.. Dit is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Niet zo vreemd, met een computer kun je veel, je kunt er mee werken en het helpt je zelfs om dingen online te kopen via het internet. Indien je een computer hebt is een van de belangrijkste onderdelen de muis. Een muis is handig maar al die kabels, daar wordt je soms niet goed van. Gelukkig heb je daar de draadloze muis voor. In dit artikel kun je een lijst met 5 beste draadloze muizen vinden.

Lijst met 5 beste draadloze muizen

Logitech MX Master 3 

Logitech MX Master 3  is een muis voorzien van een ergonomische design, werkt op gladde tafels en alle knoppen zijn naar eigen smaak in te richten. Let op: deze muis is niet voor linkshandige mensen. Deze muis biedt oneindige mogelijkheden, is ontworpen voor creatievelingen en programmeurs.

Logitech M705 – Draadloze Marathon Muis

Logitech M705 – Draadloze Marathon Muis is een muis met een lange batterijduur van 3 jaar. Hij is ergonomisch, de knoppen zijn zelf in te stellen. Het is wel belangrijk om te weten dat deze muis niet geschikt is voor linkshandig gebruik. Deze muis is zo ontworpen dat je eindeloos door kunt gaan. Dit is dankzij de ergonomische vorm van deze muis. Hij verbruikt minder energie van de meeste draadloze muizen en je kunt er drie jaar mee werken zonder de batterijen te vervangen.


Logitech M330 Silent Plus – Black


De Logitech M330 Silent Plus – Black
is een muisstille muis. De batterij gaat 24 maanden mee, is te gebruiken op gladde oppervlaktes. Deze muis is alleen voor rechtshandige mensen. Je kunt gewoon met deze muis werken en klikken, maar hij maakt 90% minder lawaai dan de gemiddelde muis. Hij heeft een automatische slaapstand, daardoor gaan de batterijen langer mee. Hij is gemaakt voor rechtshandige mensen.

Microsoft Wireless Mobile Muis 3500 


Wil jij een goede draadloze muis? Kijk dan eens naar de Microsoft Wireless Mobile Muis 3500 
. Deze muis is geschikt voor links- en rechtshandigen, heeft een batterijduur van 8 maanden. Wel belangrijk om te weten dat deze muis niet gemaakt is voor gamen.

Yapa Draadloze Gaming Muis – Goud

Yapa Draadloze Gaming Muis – Goud is prachtig om te zien, heeft ingenieuze prestaties en is dankzij alle vernieuwde technologieën ideaal voor het gamen. Hij is draadloos, verkrijgbaar voor een betaalbare prijs en ligt prettig in de hand. Het mooie aan de muis is dat hij voorzien is van 5 knoppen, waaronder 1 DPI knop. Je kunt eenvoudig de DPI aanpassen met de knop bovenop de muis (800, 1200, 2000DPI). Deze muis heeft een bereik van 10 meter, zodat je ook op afstand je apparaten eenvoudig kunt bedienen.

Veelgestelde vragen:

Hoe werkt een draadloze muis?

Een draadloze muis heeft geen snoer. Op deze manier lijkt het ingewikkeld hoe het werkt, maar het is eigenlijk heel erg simpel. Er wordt gebruik gemaakt van een radio frequentie technologie, dit maakt het mogelijk om informatie via deze frequentie te verzenden naar de computer. Er is een zender en een ontvanger nodig. In dit geval is de muis de zender en de computer de ontvanger. De signalen van de muis worden naar de computer doorgegeven. Zo weet de computer wat er moet gebeuren.

Welke soorten draadloze muizen zijn er?

Niet iedere draadloze muis is hetzelfde. Net als alle andere technologische hoogstandjes is de draadloze muis door de jaren heen steeds verder ontwikkeld. De eerste draadloze muis was een optische muis, hij is nog steeds populair en gaat lang mee. Hij heeft wel een nadeel als er oneffenheden op het oppervlak zijn reageert hij niet goed. Het is aan te raden om dan een muismat aan te schaffen.

Hoe vind je de juiste draadloze muis?

Het is niet moeilijk om de juiste draadloze muis te vinden. Het is allereerst heel belangrijk dat je voor jezelf bedenkt wat voor muis je wilt. Daarna is het belangrijk dat je voor jezelf uit zoekt waar je hem voor nodig hebt. Op deze manier kun je meer overzicht ontwikkelen en weet je meer waar je naar moet zoeken. Daarna is het belangrijk dat je veel reviews leest, deskundigen om advies vraagt en dat je alles goed uitzoekt. Er zijn zoveel muizen te verkrijgen. Het is echt lastig om de muis te vinden die het beste bij je past. Het is daarom echt belangrijk dat je eerst alles uitzoekt voordat je een miskoop maakt. Dat zou zonde zijn.