5 x beste Bluetooth platenspeler

Een platenspeler heeft toch altijd wel een mooi geluid. Je hoort die oude krak in het geluid zitten en het brengt nostalgie naar voren. Het hebben van een goede platenspeler is heel belangrijk, maar al die kabels zijn zo onhandig. Met een Bluetooth platenspeler kun je volop genieten van jouw favoriete platen zonder dat je last hebt van kabels. Het is een prettige manier van werken. Op deze manier kun je veel succes behalen uit het beluisteren van jouw muziek. Geniet nu optimaal en kies de beste Bluetooth platenspeler uit aan hand van deze lijst met 5 beste Bluetooth platenspelers.

Lijst met 5 beste Bluetooth platenspelers

Fenton RP115 – Platenspeler in koffer met Bluetooth en ingebouwde speakers – Blauw/Wit

Deze Fenton RP115 – Platenspeler in koffer met Bluetooth en ingebouwde speakers – Blauw/Wit laat iedereen genieten van het mooiste geluid. Je kunt dankzij deze platenspeler genieten van al je platen, hem vervoeren in de koffer en gebruik maken van de Bluetooth verbinding. Verder is het een  echte eyecatcher in huis. De koffer oogt vrolijk en is afgewerkt met blauw leer. Hierdoor is de platenspeler erg opvallend. Hij wordt geleverd inclusief naald en element. Verder is deze platenspeler voorzien van 2 ingebouwde luidsprekers. Je kunt de snelheid van de platenspeler instellen op 3 verschillende snelheden (33⅓, 45 en 78 toeren) zodat LP’s, singles en de oudere 78 toeren LP’s allemaal gespeeld kunnen worden.

Sony PS-LX310BT – Platenspeler met Bluetooth

De Sony PS-LX310BT – Platenspeler met Bluetooth maakt het mogelijk om draadloos naar de mooiste platen te luisteren. Het fijne aan deze Bluetooth platenspeler is dat hij zeer geschikt is om draadloos te gebruiken. De BLUETOOTH®-technologie maakt het mogelijk om naar je favorieten platen te luisteren via draadloze speakers, soundbar of hoofdtelefoons.Verder heeft deze platenspeler belangrijke kenmerken als: dat de zowel phono- als lijnuitgang wordt ondersteunt dankzij de Phono EQ, hij twee afspeel snelheden heeft 33 1/3 en 45 rpm en de nieuwe pick-uparm zorgt voor een stabieler en prettig geluid.


Thomson TT600BT – Bluetooth Platenspeler – Zwart

Deze Thomson TT600BT – Bluetooth Platenspeler in de kleur Zwart maakt het mogelijk om te kiezen uit 33 of 45 toeren per minuut. Je maakt met deze platenspeler een goede keuze. Het is een veelzijdige Bluetooth platenspeler en is tot in de puntjes afgewerkt. De pick-uparm zorgt voor een nauwkeurigge positie en alles straalt kwaliteit en pofesionaliteit uit. Hij beschikt over veel afspeel mogelijkheden wat muziekliefhebbers ongetwijfeld aanspreekt.

Platenspeler Bluetooth – Fenton RP165 – Platenspeler met Bluetooth incl. speakers en stofkap – Hout

Deze platenspeler van Fenton met Bluetooth biedt jouw met de ingebouwde speakers de optimale muziek beleving. Het is een mooie platenspeler en voorzien van een stofkap. Het hout geeft sfeer aan je huiskamer. Op deze manier geniet je van uitstraling en muziek. Het mooie aan deze platenspeler is dat hij geschikt is voor alle gangbare vinyl platen, ongeacht het formaat geniet je dus optimaal van je muziek. Je kunt alle gangbare snelheden afspelen (33⅓, 45 en 78 toeren). Voor onnodige slijtage aan de naald is hij uitgerust met een automatische stop. De naald stopt aan het einde van de plaat met draaien.

House of Marley Stir It Up Wireless – Duurzame bluetooth platenspeler – Signature black

Wil jij een bijdrage leveren aan het milieu? Ben jij in voor duurzaamheid? Kies dan voor de House of Marley Stir It Up Wireless – Duurzame bluetooth platenspeler – Signature black. Deze platenspeler is namelijk gemaakt van duurzame materialen. Bovendien oogt hij ook nog eens luxe en mooi. Zo sla je dus twee vliegen in een klap. Je kunt genieten van alle vibes in je huiskamer.

Veelgestelde vragen:

Hoe kies je de beste Bluetooth platenspeler uit?

Het is allereerst van belang dat je kijkt naar wat je budget is. Er zijn namelijk veel platenspelers te verkrijgen in allen een andere prijsklasse. Je moet daarna gaan kijken naar de prijs-kwaliteit verhouding. Hier is veel verschil in dus let daar goed op. Verder is het belangrijk dat je kijkt naar het aantal toeren. Heb je dit allemaal bekeken? Dan ga je kijken naar de geluidskwaliteit. Dit vind je snel als je reviews leest of gewoon in de winkel eens gaat luisteren. Lees vooral veel ervaringen van andere. Bepaal ook wat jij belangrijk vindt. Op deze manier zul je snel een platenspeler vinden die bij je past.

Is er verschil van kwaliteit in de platenspelers?

Ja; er is hier veel verschil in. Zo zijn er veel platenspelers op de markt, maar is het soms lastig te bepalen of hij geschikt is. De kwaliteit kan namelijk nogal verschillen en dan is dat vooral op het gebied van het geluid.