5 beste fotoprinters

Fotoprinters zijn super handig. Vroeger moest je wachten op de afdrukservice. Je moest eerst een foto inladen en daarna moest je ze bestellen. Voordat je ze op kon halen was je zo een paar dagen verder. Tenzij je ze met de super snelle fotoservice bestelde, maar dit kon aardig in de kosten oplopen. Bovendien; moest je dan nog selecteren wat de mooiste foto’s waren. Nu kun je dankzij de fotoprinter heel eenvoudig jouw mooiste foto gelijk uitprinten. Je krijgt de beschikking over een prachtige printer en je kunt daarmee genieten van die ene mooie foto van dat moment. Kies uit de lijst met 5 beste fotoprinters een mooie uit.

Lijst met 5 beste fotoprinters


Canon SELPHY CP1300 Zwart Starterskit

De Canon SELPHY CP1300 Zwart Starterskit biedt jou nu de mogelijkheid om te genieten van optimale snelheid en kwaliteit. Deze printer is compatible met een smartphone of camera. Op deze manier kun je gelijk vanaf je device alles uitprinten. Zo beschik je over foto’s van fotolab kwaliteit. Het is duurzaam printen met deze printer en je kunt al je dierbare momenten met iedereen delen. Geniet van het draadloos printen en print alles meteen uit. De optimize zorgt ervoor dat de foto’s er altijd op zijn best zijn. Print tot wel 54 foto’s met de optionele accu met hoge capaciteit.


Canon Zoemini – Mobiele Fotoprinter – 10 sheets – Zwart

De Canon Zoemini is een geweldige mobiele fotoprinter – 10 sheets en is verkrijgbaar in het zwart. Dankzij deze printer kun je heel makkelijk alles uitprinten als je geen zin hebt om naar de printer te lopen of er geen in de buurt hebt. Als je de foto’s nog even snel wilt bewerken kun je de app downloaden. De Canon Mini Print-app en leg snel filters, AR, frames, teksten en tekeningen over je foto. Gebruik de Tile-functie in de app om van meerdere kleine foto’s één grote foto te maken of een collage. Het biedt jou vrijheid en je kunt op deze manier elke foto uitprinten. Zelfs als je in de trein zit is dit mogelijk. Hij is compact, makkelijk mee te nemen en past zo in je zak.


HP ENVY Photo 7830 – All-in-One fotoprinter

De
HP ENVY Photo 7830 – All-in-One fotoprinter
is de beste fotoprinter die er is. HP levert via instant inkt altijd inkt. Zo zit je nooit zonder en kun je jouw mooiste moment meteen uitprinten. De kwaliteit van deze printer kun je gerust uitmuntend noemen. HP staat hier ook bekend om, dus dat is niet zo vreemd natuurlijk. Je kunt genieten van een afdrukresolutie van 4.8000 dpi bij 1.200 dpi. Je krijgt zo hoogwaardige gedetailleerde foto’s. Deze veelzijdige printer is gemakkelijk te installeren op je thuisnetwerk. Hij is voorzien van een automatische invoer, zo kun je een stapel papier heel makkelijk scannen zonder een-voor-een in te voeren. De HP app maakt het mogelijk het inkt- en papierniveau van je printer bekijken.

Canon PIXMA IP8750 – A3-Fotoprinter / Zwart

De Canon PIXMA IP8750 – A3-Fotoprinter / Zwart is een draadloze Wifi printer die jou voorziet van de beste foto’s. Canon staat bekend om de afdrukkwaliteit van de foto’s. Met deze printer is dat niet anders. Je kunt draadloos printen, grote formaten erin doen en genieten van de kwaliteit dankzij de cartridges met zes kleuren. Het is de meest optimale fotoprinter die er is. Je hoeft niet veel te doen om alles goed uit te printen. Het mooie is dat je ook vanaf je telefoon of tablet kunt uitprinten. Erg prettig en functioneel.

DNP Photo Imaging DP-DS620 fotoprinter Verf-sublimatie 6” x 9” (15×23 cm)

De DNP Photo Imaging DP-DS620 fotoprinter Verf-sublimatie 6” x 9” (15×23 cm) drukt foto’s af, deze zijn erg professioneel. Het is een professionele fotoprinter waarmee jij de mooiste foto’s uitprint. Hij print 25 pagina’s per minuut en heeft een lade om het papier in te voeren. Het is een prijzige fotoprinter, maar dan krijg je ook wel wat. Het is net of de foto’s uit de winkel komen zo goed is de kwaliteit.

Veelgestelde vragen:

Hoe kies je de juiste fotoprinters?

Voordat je een fotoprinter uitzoekt is het belangrijk dat je opschrijft wat je eisen zijn. Indien je een professioneel fotograaf bent wil je natuurlijk dat de printer de beste kwaliteit uitprint. Verder is het belangrijk dat je opschrijft wat de afdruksnelheid moet zijn. Heb je dit allemaal gedaan? Dan is het al veel makkelijker om de juiste fotoprinter uit te zoeken.

Maakt het uit welk merk je koopt?

Nee, in principe maakt dit helemaal niets uit. Het is vooral belangrijk dat je reviews leest. Er zijn namelijk ook B-merken met een uitstekende afdrukkwaliteit.