5 beste kindersmartwatches

Kinderen die kunnen tegenwoordig ook genieten van alles gemakken van een horloge. Er zijn steeds meer kinderen die met een smartwath rondlopen omdat ze kunnen genieten van de gadgets en het is handig voor de ouders. Een smarthwatch is namelijk vaak voorzien van GPS zo weet jij altijd waar je kind uithangt. Het is wel lastig om te bepalen wat de beste smartwatch voor je kind is. Daarom in dit artikel een lijst met de 5 beste smartwatches voor kinderen.

Lijst met 5 beste smartwatches

Maoo Kindersmartwatch

Er is nu een geweldige smartwatch voor je kind op de markt gebracht namelijk de kindersmartwatch van Maoo. Het is een goedkope smartwatch met een stijlvol bandje. Je kunt je kind gebruik laten maken van de voicechat en je kind volgen dankzij de GPS die in deze smartwatch zit. Je hebt tot 10 m nauwkeurig inzicht waar je kind zich bevindt. Voor deze smartwatch is een micro simkaart vereist. Houdt daar wel rekening mee als je hem aanschaft. Verder is hij waterproof, heeft hij spelletjes en is hij voorzien van een stappenteller. Handig; zo weet je ook hoeveel je kind beweegt.

Connect Touch – GPS Smartwatch kind

De Connect Touch – GPS Smartwatch kind met telefoon maakt het mogelijk om waar dan ook in Europa in contact met je kind te blijven. Jouw kind kan met deze smartwatch nooit verdwalen dankzij de GPS die erop zit. Wil jij je kind bellen? Ook dat is mogelijk met deze smartwatch. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud. Dit komt vanwege het compacte formaat. Bediening van de functies telefoonboek, chat en stappenteller is eenvoudig via de touchscreen van het horloge. Door de knop aan de zijkant van het horloge ingedrukt te houden wordt de SOS geactiveerd.Je kunt via de one2track app eenvoudig de telefoonnummers in het telefoonboek van het horloge plaatsen. Ook heeft hij de beschikking over: GEO Fencing, intercom, telefoonboek, wekker en de gesproken en geschreven berichtenservice bediend worden.


KUUS. GPS horloge kind, smartwatch voor kinderen met GPS tracker – Zwart

De Kuus is de perfecte smartwatch voor kinderen. De GPS tracker die erop zit maakt het helemaal af. Je kunt je kind op deze manier overal volgen, zo verlies je jouw kind nooit uit het oog. Het is een stijlvol design waar je kind zeker mee op zal vallen. Deze smartwatch voor kinderen wordt geleverd met een simkaart. Zo kun je ten alle tijden in contact blijven met je kind. Verder is hij voorzien van een alarmfunctie en kun je ermee bellen. Je kind zal wel teleurgesteld zijn dat er geen spelletjes op zitten. Het maakt echter niet uit, want jij kunt je kind wel in de gaten houden en ermee communiceren dankzij deze smartwatch.

Connect Go – Kinder GPS Smartwatch – Rood/Zwart

Deze stijlvolle kindersmartwatch van one2track is ideaal als je jouw kind in de gaten wilt houden. De GPS-tracker die erop zit maakt het jouw mogelijk om je kind waar dan ook te volgen. De bediening van het horloge is zeer eenvoudig voor je kind. Je kind kan namelijk gebruik maken van de functies als: telefoonboek, chat en stappenteller, deze zijn makkelijk via de touchscreen van het GPS horloge te bedienen. Door de knop aan de zijkant van het horloge 5 seconden ingedrukt te houden wordt de SOS geactiveerd. Dit is natuurlijk een veilig idee als je niet weet waar je kind zich bevindt. Bovendien kunnen zij veilig op pad.

Maoo Premium Kindersmartwatch – 4G

Deze premium smartwatch voor je kind van Maoo is voorzien van 4G. Verder zit er een video-call functie op en is hij zeer wendbaar voor kinderen. Dankzij de GPS-functie kun je jouw kind heel makkelijk volgen. Het is het meest populair horloge voor je kind op dit moment. Je kunt je kind heel eenvoudig leren om ermee om te gaan. De gebruiksvriendelijkheid is namelijk uitmuntend te noemen. Hij is stof- en spatdicht. Dit maakt deze smartwatch dan ook zeer uniek.

Veelgestelde vragen:

Hoe vind je de juiste smartwatch voor je kind?

Ga allereerst na welke functies erop moeten zitten. Wil je jouw kind kunnen zien of bellen. Dan zal die optie er natuurlijk ook op moeten zitten. Indien je jouw kind wilt volgen is GPS makkelijk. Je kind wil natuurlijk niet buiten de boot vallen. Let dan ook vooral op het design.

Is GPS belangrijk op een smartwatch voor kinderen?

Nee, in principe is dit niet heel belangrijk als je jouw kind niet wilt volgen. Het biedt wel extra veiligheid voor je kind en je weet nu dus waar die uit hangt.