De 5 beste doucheradio’s van dit moment

Heb jij dat ook? ‘Je staat onder de douche en denkt: ik wil muziek luisteren, maar dat heb ik nu niet.’ Dit zijn van die momenten waarop je denkt: ‘Had ik maar luidsprekers of een radio in mijn douche hangen.’ Je zult nu waarschijnlijk denken dat dit niet kan. Maar deze tijd zou geen digitale- en elektronische revolutie tijd zijn als er geen uitvinding was voor dit probleem. In deze tijd is overal een oplossing voor en in dit geval is dit de ‘ doucheradio’. Het fijne aan een douche radio is dat je mee kunt zingen met jouw favoriete muziek. Je kunt dus stiekem oefenen terwijl je onder de douche staat en jouw zangstem verbeteren. Dan heb je wel een goede doucheradio nodig. Deze kun je vinden in de lijst met 5 beste doucheradio’s.

Lijst met 5 beste douche radio’s


Lexon Badkamer Radio Tykho3 Bluetooth

Lexon heeft nu de uitvinding van de eeuw namelijk de:
Lexon Badkamer Radio Tykho3 met Bluetooth functie. Dit is een FM-radio en Bluetooth luidspreker in een. Hij is bestand tegen IPX4 spatten en op een afstand van 10m kun je gebruik maken van de Bluetooth functie. Je kunt het volume aanpassen met de knoppen aan de voorzijde van deze radio. Door de antenne te draaien kun je 88-108MHz FM-zenders vinden. Hij wordt geleverd met een oplaadbare batterij, zo kun je 20 uur lang van muziek genieten. De oplaadtijd bedraagt 4 uur. Wil je hem opladen dan duurt de oplaadtijd 4 uur. Deze radio is voorzien van een siliconen behuizing, weegt 515 gram, is 14 cm x 8 cm x 4 cm. Ideaal dus om in de badkamer te hangen als je muziek wilt luisteren.


Lenco BAR-013 – Bluetooth douche + keuken radio

Lenco heeft nu de ideale Bluetooth radio die je in je keuken en douche kunt gebruiken. Je slaat zo dus twee vliegen in een klap. Muziek, douchen en of koken. Het is een compacte en waterproof radio en dankzij de Bluetooth functie kun je jouw favoriete muziek luisteren. Bevestigen is makkelijk dankzij de zuignap, de 500 mAh batterij zorgt ervoor dat je lang naar je muziek kunt luisteren. Hou je van zwart of wit? Dan zit je goed, in deze kleuren kun je deze radio verkrijgen. Je kunt er verder handsfree mee bellen en er zit een klok met timer op.

Douche bad radio waterbestendig 

Het nieuws is altijd belangrijk om bij te houden. Maar wanneer heb je daar nu tijd voor? Precies, tijdens het douchen. Deze douche bad radio is waterbestendig en maakt dat mogelijk. Hij is in de vorm van een douchekop, het touwtje dat eraan zit zorgt ervoor dat je hem op kunt hangen. Zing mee met jouw favoriete song, of doe een quiz die op de radio komt als je in bad zit of aan het douchen bent.

H2O Power Water Power Radio

H2O heeft nu iets geweldigs op de markt gebracht. Een radio voor in de badkamer die werkt op waterdruk. Zo heb je geen batterijen meer nodig en kun je duurzaam jouw lied onder de douche mee zingen. Je kunt hem makkelijk op de douche aansluiten en hij is mooi van formaat. Hij zit niet in de weg en zo wordt jouw douche beurt extra gezellig.

Aquasound IRS70x-CW

Aquasound heeft nu iets op de markt gebracht namelijk de IRS70x-CW. Het is een systeem waarmee je speakers in de badkamer plaatst en via een speciaal systeem kun je Spotify aansluiten en luisteren. Met de e N-Joyˣ controller he je de mogelijkheid om naast (internet) radio ook jouw eigen muziek bestanden af te spelen. De muziek wordt via jouw Wi-Fi netwerk verstuurt naar de set Conga speakers die met gemak zelfs de grootste badkamer vullen. Doordat de controller waterdicht (IPX7) is wordt het niet nat.

Veelgestelde vragen:

Wat is een doucheradio?

Een doucheradio is een waterdichte radio die je in de badkamer kunt hangen. Op deze manier kun je luisteren naar jouw favoriete muziek die op de radio komt.

Is een doucheradio veilig?

Ja, een doucheradio is zo gemaakt dat hij helemaal veilig is. Er zit geen stroomaansluiting op, waardoor hij op batterijen werkt. Op deze manier zul je niet in aanraking komen met stroom en water. Dat zou natuurlijk wel gevaarlijk zijn. Er bestaan ook doucheradio’s die je op waterkracht kunt gebruiken. Op deze manier bespaar je batterijen, wat natuurlijk veel beter voor het milieu is. Kortom het is volkomen safe en jij kunt genieten van een leuk stukje muziek tijdens het douchen.