Een oven een een magnetron zijn tegen onmisbaar in de keuken van elke Nederlander. Het is handig want: met een oven maak je de heerlijkste ovenschotels en gril gerechten, met een magnetron kun je heel eenvoudig iets opwarmen. Zeker in deze tijd van drukte is een magnetron handig. Helaas is woonruimte steeds schaarser, we gaan steeds kleiner wonen, waardoor er vaak weinig ruimte beschikbaar is in de keuken. Toch; willen mensen graag een oven en een magnetron. In dit soort gevallen biedt een combimagnetron de uitkomst. Maar wat is de beste combimagnetron? Die kun je vinden in onderstaande lijst met de vijf beste combimagnetrons.

Lijst met 5 beste combimagnetrons

Inventum MN255C – Combi-magnetron

De Inventum MN255C – Combi-magnetron beschikt over diverse functies die je van een oven en magnetron verwacht. Deze combimagnetron heeft een magnetronvermogen van maximaal 900 watt en een grillvermogen van 100 Watt. Deze magnetron en oven in een heeft een inhoud van 25 liter, 5 standen op de combistand (grill/hete lucht) en bediening via de draaiknoppen en druktoesten. Je kunt de digitale timer instellen tot 95 minuten.

De Inventum Combi-magnetron MN255C heeft een magnetronvermogen van maximaal 900 Watt, hetelucht vermogen 1000 Watt en een grillvermogen van 1000 Watt. De inhoud bedraagt 25 liter. Deze magnetron heeft 5 standen en op de combinatiestand 4 standen (grill/hete lucht). Bediening geschiedt eenvoudig d.m.v draaiknoppen en druktoetsen. De bediening is volledig Nederlands. De digitale timer is tot 95 minuten instelbaar. Er zit een kinderslot beveiliging op en de deur draait naar links. Alles staat erop in het Nederlands en deze combimagnetron is fijn in gebruik. Met de 10 voorgeprogrammeerde kookprogramma’s maak je jouw maaltijd helemaal tot een feest.

Severin MW 7865 – Combi-magnetron – Vrijstaand 

De Severin MW 7865 – Combi-magnetron is vrijstaand  en ideaal als je een oven en magnetron ineen wilt hebben. De inhoud van deze magnetron- en oven bedraagt 10 liter, je hebt 9 kookprogramma’s om uit te kiezen en er zit een grill functie op. Deze combimagnetron beschikt over de volgende maten: 26,3 hoog x 45,7 breed x 34 cm diep. De grill- en hetelucht functie kunnen worden gescheiden, dat is dan ook wat deze combimagnetron uniek maakt.

Samsung MC28H5013AK – Combi-Magnetron

Geniet met de Samsung MC28H5013AK – Combi-Magnetron van alle gemakken van een oven- en magnetron. De afmetingen van deze combimagnetron zijn 31 x 52 x 47,5 cm (HxBxD) en deze combimagnetron beschikt over 900 Watt aan vermogen, ontdooifunctie, grill functie, 28 liter inhoud en 2 jaar fabrieksgarantie. Alles in makkelijk schoon te houden en de bediening is prettig.

Sharp R-971INW – Combi-magnetron 

De Sharp R-971INW – Combi-magnetron  is uniek en biedt veel opties. De afmetingen zijn: 36,8 x 55 x 53,7 cm (HxBxD) en het vermogen is 1050 Watt. De ontdooi- en grill functie in combinatie met de hetelucht optie zijn subliem en hij is groot dankzij de 40 liter inhoud. Je kunt deze combimagnetron goed voorprogrammeren en er zijn meerdere functies beschikbaar.

Whirlpool MWO 611 SL – Combi-magnetron

Bereidt de heerlijkste maaltijden met de Whirlpool MWO 611 SL – Combi-magnetron. Wachten tot je maaltijd warm is behoort tot het verleden met deze combimagnetron. De afmetingen zijn: 27,7 x 52,5 x 36,5 cm (hoogte, breedte en diepte). De inhoud bestaat uit 30 liter en je kunt je eten ook ontdooien en grillen. De fabrieksgarantie is 2 jaar. Je bent met deze combimagnetron verzekerd van een voedzame maaltijd.

Wist je dat?

  1. Een combimagnetron de uitkomst is voor kleine ruimtes

    Een combimagnetron is een oven- en magnetron ineen. Dit zorgt ervoor dat je niet met twee elektrische apparaten in de keuken zit. Het is handig als je beschikt over een kleine keuken. Zo heb je het gemak van een oven- en magnetron.

  2. Er ook heteluchtovens met magnetrons ineen bestaan

    Er zijn diverse soorten ovens in omloop, al niet te praten over magnetrons. Elektrische ovens, heteluchtovens, ze zijn er allemaal. Magnetrons met veel functies zijn er ook te vinden. Het voordeel van een heteluchtoven is dat de warmte met warme lucht gelijkmatig wordt verdeeld. Zo wordt je eten goed warm op elke plaats. Je zit zo niet met eten dat op sommige plaatsen nog koud is. Je wilt natuurlijk ook van dit voordeel profiteren, daarom is een combimagnetron met hetelucht functie de uitkomst.

  3. Combimagnetrons ook over een gril functie beschikken

    Er zijn tegenwoordig ook combimagnetrons beschikbaar die over een grill functie beschikken. Op deze manier kun jij ook je eten grillen. Heerlijk toch! Je gegrilde kip hoef je dus niet te missen.