De 5 beste bluetooth speakers

Muziek is echt een wereldtaal. Je kunt met muziek je eigen ziel bereiken. Het is dan ook niet vreemd dat je zoveel muziek hoort tegenwoordig. Hou jij van muziek? Wil jij altijd-en-overal genieten van mooi geluid? Schaf dan Bluetooth speakers aan. Op die manier kun je altijd genieten van het meest zuivere geluid dat er is. Het is draadloos en je kunt je telefoon verbinden via Bluetooth. Maar wat is nu de beste Bluetooth speaker? Kijk daarvoor in de lijst met 5 beste Bluetooth speakers.

Lijst met 5 beste Bluetooth speakers

JBL Flip Essential Grijs – Bluetooth Speaker

De JBL Flip Essential Grijs – Bluetooth Speaker mag niet ontbreken in je muziek uitrusting als je van muziek houdt. Het is de perfecte speaker die je altijd bij je wilt hebben en je kunt met deze speaker genieten van kamer vullend stereogeluid. Het is een compacte speaker die ook nog eens gemaakt is van duurzaam materiaal en waterbestendig is. Van de keukentafel tot het zwembad je kunt altijd genieten van muziek. Je kunt genieten van 10 uur lang af speeltijd en een bas radiator.

JBL Go 2 Zwart – Bluetooth Mini Speaker

Deze kleine speaker van JBL ook wel de JBL Go 2 is perfect om mee te nemen in je zak. Je kunt met deze speaker genieten van krachtige muziek en dat tot wel 5 uur lang. Verder is deze speaker waterbestendig, waardoor je ook in de regen kunt genieten van muziek.

Bigben PARTYBTLITE – Bluetooth Party Speaker met LED-Verlichting

Bigben beschikt over een geweldige speaker met LED verlichting. Op deze manier wordt elk nummer dat je afspeelt een feestje. De BigBen PARTYBTLITE – Bluetooth Party speaker is geen kleine jongen. Met zijn 30x14x18 cm is hij behoorlijk groot. Toch, is het een speaker waar je echt eens naar moet kijken. Zo kun je wel een feestje maken met je vrienden. Is je batterij leeg? Geen probleem de 200mAh batterij van de draadloze speaker kun je heel gemakkelijk opladen via micro-USB. Eenmaal opgeladen kun je lekker lang naar je favoriete hits luisteren.

Harman Kardon Go+Play Zwart – Bluetooth Speaker

Harman heeft een geweldige speaker op de markt gebracht de: ‘Harman Kardon Go+Play Zwart – Bluetooth Speaker’ is makkelijk om mee te nemen en beschikt over goed geluid. Het is geweldig om naar nummers te luisteren via deze speaker en dat wel 8 uur lang. Deze speaker is uitgerust met bluetooth zodat je al je favoriete muziek kunt streamen en beschikt over een 3.5 mm aansluiting.


JBL Flip 3 Stealth – Bluetooth Speaker

JBL staat bekend om speakers met flink veel geluid. Je kunt dan ook best eens kijken naar de JBL Flip 3 Stealth – Bluetooth Speaker. Deze speaker is waterdicht en gemaakt van erg duurzaam materiaal. De accu in deze Bluetooth speaker is sterk en verzekert je tot 10 uur luisterplezier. Het geluid is helder maar deze speaker heeft wel het nadeel dat hij niet is uitgerust met een belfunctie.

Veelgestelde vragen:

Hoe vind je de juiste Bluetooth speaker?

Het is best lastig om te bepalen wat voor jou de beste Bluetooth speaker is. Het is vooral belangrijk dat je een wensenlijstje voor jezelf maakt. Er zijn namelijk zoveel speakers te koop. Het zal je zelfs verbazen wat voor een opties deze er allemaal op hebben zitten. Het is daarom belangrijk dat je eerst een lijstje maakt met al je wensen. Indien je dat hebt gedaan kun je verder gaan kijken. Moet hij waterdicht zijn? Moet hij een belfunctie hebben? Moet je speaker beschikken over een bereik? Hoe groot moet je speaker zijn? Het zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden.

Wat voor Bluetooth speakers zijn er?

Er zijn diverse soorten Bluetooth speakers te verkrijgen. Kijk allereerst maar eens naar de waterbestendige speakers of die met LED verlichting. Dan zijn er nog diverse soorten functies die op de speakers zitten en zijn er diverse soorten maten te verkrijgen.

Is een Bluetooth speaker nodig?

Dit is natuurlijk een vraag die je echt het beste alleen aan jezelf kunt stellen. Het is afhankelijk van jouw wensen en of je het geluid van je telefoon goed genoeg vindt. Het is wel zo dat het geluid van je telefoon goed versterkt wordt en je op deze manier waarschijnlijk meer van je muziek zult genieten. Het is wel aan te raden als je echt goed geluid wilt om zo’n speaker aan te schaffen. Je kunt natuurlijk altijd nog je telefoon op je stereo aansluiten, maar deze kun je natuurlijk niet meenemen als je naar buiten gaat.