5 x beste biertap

Het is altijd gezellig om een biertje te drinken. Of het nu na je werk is, met vrienden, tijdens een voetbalwedstrijd in de huiskamer, of gewoon gezellig met je vrouw op de bank. Bier is lekker en het is fijn als je dit makkelijk kunt pakken. Daarom is er een biertap ontwikkeld. Je krijgt op deze manier een biertje zoals je hem in de kroeg krijgt. Zo haal je de gezelligheid van de kroeg met gekoeld bier in huis. Niets is lekkerder dan een biertje dat je zo kunt tappen. Wil jij dit ook? Kies dan een biertap uit de lijst met 5 x beste biertap.

Lijst met 5 x beste biertap

Gadgy Biertap met koel element – 3,5 ltr. – Biertoren – Bier Dispenser – Drankdispenser – 53 cm

Wil jij ook een heerlijk biertje kunnen tappen uit deze biertap? Dan zit je goed met de Gadgy biertap met koel element. Je kunt tot maximaal 3,5 liter heerlijk gekoeld bier tappen. Gewoon in je huiskamer. Het is de ultieme oplossing en je hebt zo altijd gekoeld bier binnen handbereik. Hij is 53 cm hoog en je kunt genieten van dat ene biertje waar je zo naar verlangt. Mensen kunnen zichzelf bedienen, dat is er zo fijn aan. Dus ook voor een feestje is deze biertap natuurlijk ideaal. De biertap beschikt over twee compartimenten. Een voor 1 liter ijs en een voor 2,5 liter bier. Op deze manier blijven jouw drankjes heerlijk koel, zonder dat ze in contact komt met ijsblokjes. Smeltwater zul je niet meer vinden in jouw bier dankzij deze biertap.

Philips Perfect Draft HD3720/25 – Thuistap

Een biertap is prettig om in huis te hebben. Deze biertap van Philips voorziet jou van een heerlijk vers getapt biertje. Hij beschikt over een temperatuur- en volume-indicatie, deze geeft aan wanneer jouw bier op de perfecte temperatuur is. Dit is zo’n 3 graden celcius. Wil je weten hoeveel bier er nog is? Kijk dan naar het niveau, deze wordt door de niveau-aanduiding op de biertap goed aangeduid.

Op deze manier weet je zeker dat je nog genoeg hebt. Het bier kun je 30 dagen bewaren in de biertap. Je weet ook of je bier nog vers is dankzij de versheidindicator. Zo heb je altijd heerlijk bier, deze biertap draagt zo bij aan een optimale smaakbeleving. Er zit een goede isolatie in deze biertap van Philips, en een echte taphendel. Je kunt alle reeds populair merken bier erop aansluiten. Deze biertap heeft een maximaal vermogen van 70W. De maximale druk van de biertap is 1,5 bar. Verder is het hij voorzien van een LCD display en koelt hij uitmuntend.

H.Koenig Biertap – 5 liter

Wil jij een goede biertap? Kies dan voor de H. Koenig biertap en tap de perfecte biertjes in een handomdraai. Je zult hier geen spijt van krijgen. Met deze biertap heb je altijd een lekker biertje in huis. Je kunt alle 5 liter vaatjes van elk merk erop aansluiten, ook de drukloze van 5 liter zijn geen probleem. Deze biertap beschikt over een roestvrijstalen behuizing, 65 Watt vermogen, geintegreerd koelsysteem, uitneembare afvalcontainer, LED-scherm, anti-slip basis en temperatuur indicator. Je kunt de temperatuur instellen en zo genieten van een koud biertje.

The SUB Compact Rood – Biertap

Deze biertap is geschikt voor 30 soorten bier. Het bier in deze biertap blijft tot wel 15 dagen vers, onder druk. Je kunt een soort per keer aansluiten. Het is een compacte biertap, met de stijl en maat die in elke huiskamer past. Deze biertap is klein, maar zorgt wel voor een perfect glaasje gekoeld bier.

Heineken BLADE Biertap

Heineken beschikt over een eigen biertap. De Blade biertap is nagenoeg professioneel. Je hoeft niet meer naar het cafe, je kunt hem makkelijk installeren en alles wat je nodig hebt staat in huis. Het vervangen van een fust is heel makkelijk, er gaan fustjes van 8 liter in, en zijn eenmaal aangebroken een maand houdbaar. Hij is enorm gebruiksvriendelijk, heeft geen externe koolzuurtanks nodig en behoeft geen structureel onderhoud. Steek de stekker van deze biertap in het stopcontact en tap dat biertje.

Deze bieren kun je tappen met deze biertap:

 • Heineken pilsener
 • Heineken 0.0 alcohovrij bier
 • Affligem Blond (Belgisch abdij bier)
 • Birra Moretti premium pilsener (uit Italië)

Dit is er goed aan de biertap:

 • Koelt bier tot 2° C
 • Geschikt voor 8 L fusten (Ongeveer 30 glazen)
 • Afmetingen: 590 x 290 x 471mm (H x B x D)
 • Gewicht: 17.6kg (26kg inclusief fust)
 • Energieverbruik: 70 Watt
 • Geluidsniveau: < 60 dB
 • LET OP: voor gebruik het fust minimaal 16 uur koelen in de koelkast