5 x beste Android smartwatch

In de wereld van digitalisering zijn we steeds meer online en met elkaar verbonden. Dit is dankzij de digitale revolutie die onze wereld doormaakt. Het leven wordt op die manier veel eenvoudiger, wat goed is voor onze maatschappij. Smartwatches worden steeds populairder. Het zijn slimme horloges, er zijn zelfs mensen die denken dat ze de mobiele telefoons kunnen vervangen. Een Andoird smartwatch is een veel verkochte smartwatch. Het zijn smartwatches met een slim en makkelijk te bedienen besturingssysteem. Dit maakt dat het populair is onder veel consumenten. Maar wat is nu de beste Android Smartwatch? In de lijst met 5 x beste Android Smartwatch vind je een smartwatch die bij jouw wensen aansluit.

5 x beste Android Smartwatch


Huawei Watch GT 2e Sport – Sporthorloge – 46 mm – Zwart

Deze Android smartwatch van Huawei is ideaal als je veel sport. Het is een dun horloge wat erop gericht is om comfort te bieden tijdens het sporten. Je kunt je sportresultaten meten en het bevat slimme functies zoals: sleeptracking, GPS-meting, hartslagmeting en een informatie assistent. De band van deze Android smartwatch is door alle allergietesten gekomen en beschikt over draagcomfort. Verder meet deze Android smartwatch al je slaap activiteiten en houdt hij bij of je goed slaapt en dergelijke. E-mails en apps kun je erop aflezen en gebruiken en hij is voorzien van de functie om muziek te luisteren.

Fitbit Versa 2 – Smartwatch – Zwart

Deze Android smartwatch van Fitbit heeft een batterijduur van ruim 6 uur. Verder beschikt deze Android smartwatch over een hartslagmeter, Voice text reply functie, spraakbediening en slaapscore. Met deze Android smartwatch kun je genieten van veel comfort tijdens het sporten. Hij helpt je om fit te blijven en laat je diverse scores zien. Met de Fitbit versa 2 functie kun je heel makkelijk overal contactloos betalen. Ook kun je al je e-mails inzien en genieten van optimaal gebruikersgemak.

Samsung Galaxy Watch – Smartwatch – 46 mm – Zilver

Deze Android smartwatch is een verlengstuk van je Android telefoon. De smartwatch is prettig in gebruik en biedt diverse functies. Hij is 5 ATM- waterdicht, heeft GPS en beschikt over diverse andere meet functies. Je kunt hem personaliseren door zelf een kleur bandje uit te zoeken. Hij registreert je slaapkwaliteit in 4 fases en je kunt ook makkelijk muziek luisteren tijdens het sporten.


Huawei Watch GT 2 – Smartwatch – 46mm – Zwart – Fluoroelastomer band

Deze batterij van deze smartwatch van Huawei gaat heel lang mee, wel twee weken. Met TruSleep kun je slaapproblemen diagnosticeren en op deze manier kun je jouw slaapritme verbeteren. Hij zit prettig om je pols en hij is te koppelen met smartphones met een besturingssysteem van Android 4.4 of hoger en iOS 9 of hoger. Hij ondersteunt  GPS- en GLONASS-satelliet navigatiesystemen en biedt nauwkeurigere en snellere plaats -bepaling diensten. Het is de ideale smartwatch als je wilt sporten, je kun genieten van elk moment en je e-mail checken.

SmartWatch-Trends S205L – Smartwatch – Roze

Smartwatch Trends heeft een smartwatch op de markt gebracht met een batterijduur van 10 dagen. Laadt natuurlijk wel je smartphone zelf op, anders connect hij er niet goed mee. Hij is licht en zit comfortabel om je pols. Dankzij het 1,3-inch groot touchscreen kun je alles goed observeren en in de gaten houden. Dit is een smartwatch waarmee je bij jouw gezondheid intuïtiever kunt begrijpen door jouw sportgegevens levendig en op een gemakkelijk te begrijpen manier weer te geven. Voldoet aan IP68 waterstandaard vereisten, met deze Smartwatch kun je ook jouw sportactiviteiten volgen tijdens het zwemmen in de regen of het douchen.

Veelgestelde vragen:

Wat is een Android smartwatch precies?

We leven in een wereld waarin de technologie steeds complexer wordt. Veel mensen hebben steeds meer vragen over een Android Smartwatch. Het is simpel gezegd een smartwatch die werkt op het Android besturingssysteem. Het is een verlengstuk van je smartphone. De techniek is bijna hetzelfde als die van een smartphone. Groot voordeel is dat je jouw apps en e-mails kunt lezen zonder je telefoon te pakken of je e-mails te lezen.

Hoe ziet het scherm van een Android smartwatch eruit?

Verwacht van een Android smartwatch niet dat je er YouTube video’s op kunt bekijken. Een Android smartwatch is er puur om als verlengstuk te dienen. Smartwatches beschikken over het algemeen over een scherm formaat van 1,2 tot 1,6 inch. De helderheid van een scherm van een Android smartwatch is niet onbelangrijk, kijk hier dus goed naar als je deze aankoopt. Het is ook belangrijk dat je een smartwatch koopt met een kras vrij scherm. Op deze manier kun je alles blijven lezen.