Zelf een 3D-ontwerp tekenen?

Zelf een 3D-ontwerp tekenen?

Je kunt ervoor kiezen om jouw wensen en afmetingen aan ons door te geven, waarop wij jou verrassen met een badkamer ontwerp. Op deze manier kun jij je badkamer door ons laten ontwerpen. Maar je kan je eigen badkamer ook met onze online tool ontwerpen. Met onze speciale tool kun je gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D ontwerpen. Hierin krijg je een mooi beeld van jouw nieuwe badkamer en van hoe je jouw wensen hierin kunt integreren. Deze online tool is het ideale middel voor het in beeld brengen van jouw droombadkamer. Wil je ook je badkamer ontwerpen met Sani4all? Lees dan snel verder!

Hoe werkt het?

Ga zelf aan de slag met de 3D badkamerplanner en het helpt jou je eigen 3D badkamer te ontwerpen. Zo simpel is het. Hieronder lees je stap voor stap hoe je dichterbij je eigen droombadkamer komt.

Stap 1

Selecteer de vorm en afmetingen van je badkamer. Voor iedere badkamer vorm kun je terecht in de 3D badkamerplanner. Hulp nodig? Wij helpen je graag bij het inmeten van je badkamer. Neem contact met ons op, dan komen we binnenkort bij je langs.

Stap 2

Nu begint het leuke gedeelte: je badkamer inrichten in 3D! Met veel keuze uit ons ruime assortiment vind je altijd de onderdelen voor jouw ideale badkamer. Denk aan douches, baden, badmeubels, badkamerkasten, toiletten en nog veel meer.

Stap 3

Na het inrichten van jouw droombadkamer, gebruik je onze 3D-tool voor de afwerking van jouw ruimte: de betegeling. Bekijk jouw 3D-badkamer vanuit verschillende perspectieven en werk jouw 3D-ontwerp mooi af.

Stap 4

Helemaal tevreden? Stuur je eigen 3D-ontwerp voor jouw droombadkamer op naar onze adviseurs. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen met het realiseren van jouw droombadkamer!

Wil je de badkamer op een ander moment verder afmaken of nog eens bekijken? Sla de badkamer op in de 3D badkamerplanner. Zo kan je op ieder ander moment verder met jouw nieuwe badkamer.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je op zoek naar badkamer inspiratie? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamer winkels. Sani4all biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!