maandelijksopzegbaarsimonlyabonnement

Flexibel met een maandelijks opzegbaar Sim only abonnement

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female” buttontext=”Naar dit bericht luisteren”]

Je wilt nergens aan vastzitten. Je wilt desgewenst zonder problemen kunnen overstappen naar een andere provider en dus niet meer vastzitten aan een contract van een of twee jaar. Kies dan voor een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement . Dan kun je het contract maandelijks beëindigen. Voor die flexibiliteit moet je wel iets meer betalen, want deze abonnementen zijn iets duurder dan abonnementen die een looptijd van een of twee jaar hebben.

Het opzeggen van een Sim only abonnement

Heb je gekozen voor een Sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is? Bij de meeste providers kun je dan opzeggen tot voor de laatste dag van de huidige maand. Zeg je het abonnement op? Dan stopt het abonnement de eerste dag van de volgende maand. Er zijn echter providers die kiezen voor een andere opzegtermijn. Ben je dus van plan om bij een provider een Sim abonnement met een duur van een maand te bestellen? Vergeet dan niet om eerst de website van je mogelijk nieuwe provider te raadplegen, want daar vind je ongetwijfeld informatie over de door die provider gehanteerde opzegtermijn.

Het kiezen van een maandelijks opzegbaar Sim only abonnement

De verschillende providers bieden verschillende Sim only abonnementen aan. Een overzicht vind je op de website http://www.maandelijks-opzegbaar.nl/sim-only.html. Je vindt op die website ook Sim only abonnementen met een contractduur van een maand. Die abonnementen verschillen van elkaar wat betreft aantal belminuten, aantal sms’jes en het aantal beschikbare MB’s voor het internet. Natuurlijk moet het Sim only abonnement voldoen aan je wensen. Daarom moet je vooraf bepalen wat je nodig hebt. Is 300 belminuten en 1000 sms voldoende, of wil je een abonnement met een onbeperkt aantal belminuten en sms’jes? Uiteraard is een abonnement met een onbeperkt aantal belminuten en sms iets duurder. Ook moet je nog bepalen hoeveel MB internet je wenst. Bij veel abonnementen is dat 5000 MB. Je kunt ook kiezen voor 6000 en 7000 Mb, of voor een onbeperkt aantal MB’s. Uiteraard heeft ook de keuze van het aantal MB’s invloed op de prijs van het Sim only abonnement.

Een Sim only abonnement voor kinderen

Heb je een oude maar nog goed functionerende smartphone? Je kunt overwegen om die aan een van je kinderen te geven. Uiteraard kies je dan voor een Sim only abonnement. Je betaalt dan immers niet meer maandelijks een bedrag voor het aflossen van de smartphone. Daarom is een Sim only abonnement relatief goedkoop abonnement. Uiteraard wil je de kosten van het bellen in de hand houden. Kies dan voor een provider die een abonnement aanbiedt met een echt belplafond. Met een Sim only abonnement heb je voor een bepaald aantal euro de beschikking over belminuten, sms en internet. Zijn de euro’s voor een van die diensten op? Dan kun je er niet meer over beschikken, want je hebt het belplafond bereikt. Zo kunnen hoge kosten worden voorkomen.
Je weet niet hoe lang de oude smartphone nog meegaat. Daarom is het afsluiten van een Sim only abonnement met een contractduur van een maand het overwegen waard. Raakt de oude smartphone plotseling defect? Dan heb je niets aan een contract met nog een lange looptijd.