Hoe kan je jouw man verleiden?

Hoe kan je jouw man verleiden?

Valentijnsdag heeft haar kansen dit jaar natuurlijk alweer gehad, maar gelukkig kan je van iedere andere dag net zo goed de dag van de liefde maken.  Het hoeft immers niet per se de 14e van februari te zijn om jouw geliefde eens goed in het zonnetje te zetten, te verrassen of zelfs te verleiden. Dit laatste kan door sommige dames al snel als iets ongemakkelijks ervaren worden; bang om het niet goed te doen, of toch een beetje onzeker in een lingeriesetje. Maar die angst is eigenlijk helemaal nergens voor nodig en je zult merken dat wanneer je het één keer doet, het de volgende keren veel makkelijker gaat! Bovendien, jouw partner blij; jij blij, toch? Lees snel mee met onze tips om jouw man te verleiden!

Seksspeeltjes

Misschien is het niet het eerste waar je aan denkt als je jouw partner wil verleiden, maar een seksspeeltje kan snel en gemakkelijk een stukje onzekerheid wegnemen. Wanneer je een seksspeeltje gebruikt om jouw partner te verleiden, hoef je het namelijk niet helemaal alleen te doen. Daarbij hebben jullie samen iets om te ondervinden, wat een stukje spanning kan wegnemen! Online zijn er veel seksspeeltjes te vinden, kijk eens rustig rond op verschillende websites (aanrader: Sextoyland) welk speeltje goed bij jou (en jullie) zou passen.

 

Good mood is good…

Het verleiden van jouw geliefde kan soms een beetje onwennig aanvoelen. Zorg er derhalve voor dat de setting waarin het gebeurt, al een klein tipje van de sluier weggeeft. Vanaf scratch beginnen is altijd lastig; dus je kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat er wat kaarsjes aan staan en de muziek al op een fijne avond samen is ingesteld. Wanneer jouw partner deze puntjes opvalt, zal hij waarschijnlijk zelf al een klein beetje weten wat hem te wachten staat, en dus al iets meer in de stemming komen!

 

Praat met elkaar

Cliché, maar absoluut de waarheid. Geef gedurende je relatie aan dat je het spannend vindt om te verleiden. Jouw partner zal je heus op jouw gemak proberen te stellen wanneer je aangeeft dat dit het geval is, en misschien kan je zelfs een avond afspreken wanneer het jouw beurt is om de touwtjes in handen te nemen. Uiteindelijk sta je samen toch sterker dan één!