Goedkope Nederlandstalige Python cursus: een vergelijking tussen aanbieders

Goedkope Nederlandstalige Python cursus: een vergelijking tussen aanbieders

Er is een groot aanbod aan Engelstalige Python cursussen via e-learning. Echter, sommige mensen leren liever klassikaal in de moedertaal. Op deze pagina maken we een vergelijking tussen verschillende aanbieders van Nederlandstalige Python trainingen.

Vergelijking van 4 aanbieders van klassikale Nederlandstalige Python cursussen

1.     Python cursus voor data science van Data Science Partners

De kosten voor deze 2-daagse opleiding zijn €950 en de training vindt plaats in Utrecht. De training is ook in-company te organiseren. De inhoud van de training richt zich op het vakgebied data science en hoe je Python hiervoor kunt inzetten. De inhoud van deze training is uitdagend en volledig. Minimaal een afgeronde HBO opleiding is een vereiste.

Meer informatie

2.     Cursus Python programmeren basis van LearnIT

De kosten voor deze 3-daagse opleiding zijn €1650 en de training wordt door heel Nederland heen georganiseerd. Deze training biedt een algemene introductie in programmeren in Python, dus geen specifieke focus op bijvoorbeeld data analyse met Python.

Meer informatie

3.     Python programmeren voor beginnende programmeurs van CLS TRAININGEN

De kosten voor deze 4-daagse opleiding zijn €1725 en de opleiding vindt plaats in Amsterdam, Apeldoorn, en Rotterdam. Ook dit is een algemene training waarin je leert programmeren met Python waar geen specifieke focus wordt aangebracht.

Meer informatie

4.     Python cursus van Global Training

De kosten voor deze 5-daagse training zijn €2299 en de training is op erg veel plaatsen ingepland. Dit betekent over het algemeen dat de training door zal gaan op de locatie waar de meeste inschrijvingen zijn binnengekomen. Overige deelnemers zal worden gevraagd of zij ook naar die locatie komen.

Meer informatie

Conclusie

Onze conclusie is dat het een beetje ligt aan wat je zoekt. De kosten voor de opleidingen liggen niet extreem ver uit elkaar, dus let vooral op waar je Python voor in wilt gaan zetten en bekijk welk programma daar het beste op aansluit.