De 5 populairste smartphones van dit moment

De huidige smartphones bieden geweldige mobiele computerervaringen om je te helpen jouw werk buiten kantoor, in het veld of waar je ook bent gedaan te krijgen. De mobiele eisen van mensen variëren, maar elke smartphone op onze lijst is meer dan in staat om alle fundamentele functies te bieden die de meerderheid van de gebruikers mogelijk wensen op een mobiel apparaat.

Dit zijn de top 5 smartphones die we momenteel beschouwen als de beste van het beste.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Afgezien van de stylus-functionaliteit is de telefoon in elk opzicht een vijfsterrenbeest, dankzij het enorme, hoogwaardige scherm dat 6.8 inch aan ruimte biedt met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz en een WQHD+ resolutie, Op zijn 5 nm systeem-op-chip in de vorm van de Exynos 2100 of Qualcomm Snapdragon 888, en helemaal door zijn RAM (maximale specificatie is 16 GB) en grote, duurzame batterij (5000 mAh).

De OnePlus 9 Pro

Het camerasysteem van de OnePlus 9 Pro is mede ontworpen met fotografiemeester Hasselblad, En het biedt een merkbaar betere kleurnauwkeurigheid en details dan eerdere handsets, evenals een opnamesysteem boordevol functies (zowel foto’s als video, met video tot 8K 30 fps mogelijk) dat concurreert met de beste telefoons die momenteel verkrijgbaar zijn.

Naast het camerasysteem is de OnePlus 9 Pro in wezen een uitbreiding van de OnePlus 8 Pro, met een vergelijkbaar ontwerp en een oplopende specificatieverhoging voor dit jaar. Dat is geen negatief ding, omdat het ontwerp van deze telefoon kwaliteit uitstraalt en fantastisch in de hand voelt en niet te vergeten de telefoon repareren kost niet eens zoveel bij de OnePlus!

Xiaomi MI 11 Ultra

Met de Xiaomi MI 11 Ultra neemt Xiaomi de beste smartphone-spelers over. Op het eerste gezicht lijkt het slechts een vlaggenschip met een groot glanzend scherm en een kleine ponscamera aan de voorkant. Draai hem om, en je zult iets heel anders zien: De telefoon beschikt over een grote cameramodule gecombineerd met een 1,1 inch AMOLED display. Het kan dienen als een altijd aan display, een berichtvenster, of een snelle methode om tussen muziek over te slaan.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

Er is ook veel te bevalt aan de Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G, en als je het je kunt veroorloven, is het zonder twijfel een van de grootste Android-ervaringen die momenteel beschikbaar zijn. Het heeft een geweldig ontwerp, een uitstekende camera en interne specificaties die bijna elke telefoon op de markt overtreffen.

Apple iphone 12

Apple overtrof zichzelf met de vier iPhone 12-versies die eind vorig jaar zijn uitgebracht, en als je je de Pro-varianten niet kunt veroorloven, is de gewone iPhone 12 misschien wel de beste telefoon voor jou. De telefoon zit boordevol kracht en heeft een strak nieuw uiterlijk, maar de telefoons van Apple staan nog steeds aan de hogere kant van het prijsspectrum.

Natuurlijk is 5G dit jaar geïntroduceerd op de iPhone, dus je bent toekomstbestendig als het gaat om next-gen-verbindingen. De A14 Bionic CPU heeft meer vermogen dan je ooit nodig hebt, en het verbeterde dual-lens camerasysteem met achtercamera kan in elk licht prachtige foto’s maken.