5 x beste televisie

Vroeger was de televisie een luxe ding. Veel mensen hadden niet eens een televisie. Hij was er zelfs eerst alleen in het zwart-wit. De ontwikkeling van de televisie ging snel, nu zijn er zelfs geen beeldbuizen meer. Je ziet tegenwoordig door de bomen het bos zelfs niet meer, omdat er zoveel verschillende televisies zijn. Ga je voor een OLED televisie? Of moet hij beschikken over 4 K? Of wil je een 8 K televisie? Zelfs door deze vragen zul je wellicht niet meer weten welke televisie nu het beste is. Ben jij opzoek naar een televisie? Weet je niet welke je moet kiezen? Bekijk dan de lijst met 5 beste televisies.

Lijst met 5 beste televisies

LG OLED77C9PLA – 4K OLED TV

LG staat bekend om hun ruime keuze aan kwalitatieve televisies. De LG OLED77C9PLA – 4K OLED TV is een goede keuze. Deze televisie beschikt over 4K resolutie, dit is 4 keer scherper van FuLL HD. De combinatie van de OLED technologie met 4 K maakt deze televisie uitmuntend en daarmee behoort hij tot de hoogste in de markt met beste beeld kwaliteit. De kleuren komen dankzij de OLED tot leven. Het beeld formaat van deze televisie is 77 inch (196cm). Verbind deze 77 inch. Dit is een Smart televisie met internet en daarmee krijg je toegang tot handige functies.


LG SIGNATURE OLED77W9PLA – 4K OLED TV

LG is marktleider als het om televisies gaat. Dat zie je ook aan deze televisie. Het beeldscherm diagonaal is 195.6 cm, de resolutie is 3840 x 2160 Pixels, het HD type is 4K Ultra HD, wat zorgt voor een uitmuntende beeldkwaliteit. De display technologie is OLED en het is een Flat screen. De beeldverhouding is 16:9. Het beeld van deze televisie is rustig en zeer scherp. Geniet van jouw favoriete serie of film met deze televisie.


Samsung QE75Q950R – 8K QLED TV (Benelux model)

Er gaat een wereld voor je open dankzij de 8K resolutie van deze televisie. Het is een prettige televisie om naar te kijken dankzij het haarscherpe beeld. Samsung staat met meer dan 33 miljoen pixels garant voor kwalitatief beeld. Deze televisie beschikt over een uniek upscaling-algoritme voor helderdere beelden en past de helderheid en het geluid aan op basis van de ruimte en de scène die wordt weergegeven. Het is een prettige televisie om naar te kijken. Het beeld is rustig voor je ogen en je kunt genieten van de kleinste details.


Nikkei NH3216SMART – HD-Ready TV

Dit is een kleine televisie, maar daarom niet minder van kwaliteit. Deze televisie beschikt over een A++ label en is daarmee energiezuinig. Het is een Smart t.v. met het  formaat 32”(81 cm). Met HD-Ready beeldkwaliteit, eindeloos veel functies en features geniet je van elke film. Deze televisie beschikt over twee ingebouwde speakers, daarmee zal tv kijken nooit meer hetzelfde zijn. Geniet van de volgende voordelen met deze televisie:

  • 100 Hz BPR beeld
  • Smart functies
  • Android compatible
  • Hoge resolutie
  • Ingebouwde Wi-Fi

Philips 32PFS5803 – Full HD TV

Deze ultra slanke televisie is een must voor het oog. Philips is goed in het bouwen van televisies en dat zie je als je naar de beeldkwaliteit van deze televisie kijkt. Je kunt heel eenvoudig naar je favoriete series en films kijken vanaf een USB-stick of harde schijf. De LED-technologie zorgt voor een prachtige kleurweergave en dat in combinatie met de Pixel Plus HD technologie. Het is een Smart televisie en daarmee heb je heel makkelijk toegang tot allerlei functies.

Veelgestelde vragen:

Hoe vind je de beste televisie?

Dit is allereerst heel erg afhankelijk van jouw eigen eisen. Wil je een dure televisie? Of heb je liever een goedkope televisie? Daar hangt het al vanaf. Daarna moet je kiezen wat voor technologie je wilt, hoeveel resolutie en welke beeldkwaliteit je prefereert. Heb je dit bepaald? Kijk dan of je reviews kunt lezen en bekijk alle televisies in de winkel. Daar kun je vaak het beeld zien en kijken of het aan je eisen voldoet. Op deze manier vind je heel makkelijk een goede televisie die aansluit bij jouw wensen.

Wat is OLED?

OLED is een van de nieuwste technologieën op televisie gebied. Deze technologie zorgt voor nog scherper beeld dan gewoon LED. Bovendien zorgt het ervoor dat je alles vanuit diverse hoeken kunt bekijken. Dat maakt het dat deze televisie zo’n scherp beeld heeft. Het is verbazingwekkend hoe goed het beeld is van deze televisie met deze technologie. Laat jezelf verbazen en geniet van de kwaliteit van deze technologie. Je kunt zelfs alles vanuit diverse hoeken bekijken.