5 beste tablets

Een tablet beschikt over veel functies. Je kunt een tablet in sommige gevallen zelfs inruilen voor een laptop. Dit geeft aan dat de functionaliteiten van een tablet eindeloos zijn. Elk jaar komen er wel nieuwe tablets op de markt. Maar wat is nu de beste? In dit artikel staat een lijst met de 5 beste tablets van dit moment. Dit zal je vast-en-zeker helpen om een goede uit te zoeken. Lees snel verder en ontdek wat de beste tablet voor jou is.

Lijst met 5 beste tablets

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) – 32GB – Zwart

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) – 32GB biedt jou de perfecte multimedia ervaring dankzij het grote scherm, heldere display en het Dolby Atmos 3D geluid. Het 10.1 inch scherm beslaat 80% van de voorkant van de tablet en heeft slanke bezels. Het 10.1 inch WUXGA-display met 1920 x 1200 pixels laat de kleuren op een ongekende en heldere manier schijnen. Zo kun je helemaal opgaan in alle films en series die je online kijkt. Met de Kids Home functie heb je inzicht op wat je kinderen doen en kunnen ze veilig online spelen. Dit geeft hun veel fun en ze kunnen veel leren. Via het Quick Panel kunnen ze genieten van apps in hun eigen taal en leren van de personages die in de virtuele wereld leven. Je kunt het gebruik en de speeltijd controleren. De batterij is zeer krachtig en zorgt ervoor dat je onderweg nog kunt spelen. Het is de ultieme tablet voor een mooie prijs.


Apple iPad (2020) – 10.2 inch – WiFi – 32GB – Spacegrijs


Apple iPad (2020) – 10.2 inch – WiFi – 32GB – Spacegrijs geeft je gegarandeerd veel speel plezier. Deze tablet heeft veel features zoals: een digitaal notitieblok, mobiel kantoor, fotostudio, gameconsole en je eigen bioscoop. Met de A12 Bionic-chip die met gemak essentiële apps en indrukwekkende games aankan. Het mooie aan deze tablet is het Liquid Retina display. Deze iPad ondersteund de Apple Pencil (1st gen) en Smart Keyboard. Je hebt helaas geen USB-C oplaadport ten op zichte van de iPad Air (2020) is dit een tegenvaller. Ook heb je geen 4G LTE connectiviteit ten opzichte van de 4G variant.Wil je goed kunnen typen? Sluit het bijgeleverde toetsenbord er dan op aan. Het is een veelzijdige tablet waar je veel plezier van zult hebben.


Lenovo Tab M10 FHD Plus – 32GB – Grijs

De Lenovo Tab M10 FHD Plus – 32GB – Grijs is prettig om mee te werken. Je kunt deze tablet niet draadloos opladen. Wel heeft deze tablet veel pluspunten zoals: lichtgewicht en mooi dun, heel scherp, helder, contrastrijk scherm, smalle schermranden. Voor de prijs hoef je het niet te laten het is een tablet met veel mogelijkheden.

Alcatel 1T 10 WIFI 32GB Black

De Alcatel 1T 10 WIFI 32GB Black is een zeer betaalbare tablet waar je zeker lang meer vooruit kunt. Deze tablet is voorzien van het Android 8.1 Pie besturingssysteem. Verder is deze tablet licht van gewicht, met zijn 415 gram lichtgewicht kun je hem overal makkelijk mee naar toe nemen. Het scherm is gecombineerd met een 4000 mAh batterij en is daarmee ideaal voor het kijken van filmpjes, spelen van games en gebruiken van je favoriete apps.Verder is de Alcatel 1T10 standaard uitgerust met 32GB geheugen, dat uitbreidbaar is met een MicroSD
kaart van 128GB. Nog een handige functie is de Kids Mode, dit is een modus waarin vooraf gedefinieerde applicaties en content zijn geladen, zoals games, een kindercamera en een teken-app. Je kunt daarmee jouw kind goed in de gaten houden.


Samsung Galaxy Tab S6 Lite – 64GB – Grijs

De
Samsung Galaxy Tab S6 Lite – 64GB – Grijs stimuleert jou in je creativiteit. Het externe geheugen is uit te breiden tot 1TB, daarmee is deze tablet ideaal voor: entertainment, werk en educatie. De S-pen wordt erbij geleverd en daarmee kun je helemaal los gaan, het stimuleert je eindeloze creativiteit. Deze tablet heeft geen 4G functie en is niet stof- en waterdicht.

Veelgestelde vragen:

Kan ik op het internet met de Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019)?

Nee, dit kan helaas niet omdat je Samsung Galaxy Tab A geen simkaartslot heeft. Je kunt alleen op het internet met een Wifi verbinding.

Sluit het ontwerp van de Samsung Galaxy Tab A naadloos aan?

De Galaxy Tab A 2019 is niet alleen veelzijdig en geavanceerd, daarnaast is deze slecht 7,5 mm dik en heeft hij een luxe afwerking. Het ontwerp van deze tablet sluit naadloos aan op de metalen body. Je kunt kiezen uit diverse kleuren zoals: Gold, Silver of Black.