3 x beste phalet

Toen ik het woord phalet voor het eerst hoorde dacht is dat iemand het verkeerd uitsprak. Ik dacht dat diegene tablet bedoelde. Het klinkt dan ook raar in de oren en veel mensen kennen het niet. Het is een kruising tussen een tablet en smartphone, waarmee je kunt bellen en telefoneren. Het is een samentrekking van het woord ‘phone’ en ’tablet’. Hij wordt vooral gebruikt door technologie liefhebbers om te verwijzen naar smartphones die grotere schermen hebben dan 5 inch. In dit artikel vind je een lijst met 3 x de beste phalet. Zo kun je er ook een uitzoeken. Wie weet, bevalt hij beter dan een smartphone.

Lijst met 3 x beste phalet

Samsung Galaxy A51 – 128GB – Zwart

De Samsung Galaxy A51 – 128GB – Zwart heeft een 6,5 inch scherm en is daarmee een phalet. Deze phalet is voorzien van maar liefst vijf camera’s.Verder is het de trotse opvolger van de A50 en zorgt het infinity-O display design ervoor dat ze nog hetzelfde zijn op dat gebied. Het toestel kun je makkelijk ontgrendelen door de on-screen vingerafdrukscanner en heeft een verbeterde frontcamera van 32 megapixels. Hij heeft hoge resolutie camera’s welke je kunt gebruiken voor diverse doeleinden. Hij is kwalitatief goed, gaat lang mee en is fijn in gebruik.

Apple iPhone 11 – 64GB – Zwart

Deze phalet beschikt over een nieuw dual camera-systeem, beschikt over een 6,1 inch scherm, heeft de snelste chip ooit en een batterij voor de hele dag. Hij is voorzien van dit nieuwe camera-systeem die dankzij de ultragroothoeklens zorgt dat je alles kunt vastleggen wat er buiten het beeld gebeurt. Je kunt heel makkelijk foto’s maken, maar ook bewerken. Hij is de snelste in zijn klasse, de chip is energie zuinig en je kunt er meer mee dan je denkt.

Xiaomi Mi 9T Pro – 64GB – Rood

Dit is de meest complete phalet die er is. Het is een phalet die veel levert en dat voor een goede prijs. Je krijgt naast de camera een vingerafdrukscanner, genoeg werkgeheugen en een prachtig beeldscherm. Er zit achterop deze phalet een 48 megapixel hoofdcamera die door een groothoeklens wordt ondersteund in combinatie met een telelens met 3 keer optische zoom. Door deze camera’s te combineren levert deze phalet haarscherpte video’s en foto’s. Deze phalet bevat een grote batterij van maar liefst 4.000 mAh. Na een keer opladen kun je de hele dag genieten van een opgeladen telefoon. Hij is makkelijk om snel te laden via de Quick Charge 4+, zo laat je de phalet in korte tijd helemaal op.

Veelgestelde vragen:

Waar wordt een phablet voor gebruikt?

Over het algemeen is er niet zo heel veel verschil tussen een tablet, smartphone en phalet. Ze zijn beiden gecombineerd en daar is de phalet uit ontstaan. Phalets zijn dus gecombineerd en hebben de eigenschappen van beiden. Je kunt met een phalet bellen net als met een smartphone. Dat kan je met een tablet natuurlijk niet. Maar het mooie is dan weer dat een tablet over een groot beeldscherm beschikt. Dit zie je dan ook weer terug bij de phalet. Daarnaast is het mooie dat je er apps op kunt zetten en je met het internet verbonden kunt zijn. Je kunt hem dus eigenlijk als telefoon en tablet gebruiken.

Waarom is het een goed idee om een phablet te kopen?

Dit afhankelijk van waar je het voor gebruikt. Het is vooral belangrijk dat je kijkt of je hem echt nodig hebt. Indien je een smartphone zoekt die wat meer kracht heeft dan is een phalet een goed idee. Je kunt hem makkelijker meenemen dan een tablet en je hebt er net iets meer aan. Groot voordeel is ook nog dat je geen last hebt van een groot beeldscherm net als bij de tablet en ermee kunt bellen. Een phalet combineert gewoon beiden voordelen en biedt jou net iets meer ruimte.

Phablets: Het einde van de smartphones?

Nee, het is niet het einde van de smartphone, maar je ziet wel dat de markt van phalets aan het groeien is. Dit komt door de vraag van de consument die aan het veranderen is. de consument wil steeds meer genieten van het grote beeldscherm dat hij of zij op de tablet wel heeft. Met een tablet kun je niet bellen en je moet deze mee nemen. Daarom vinden mensen het fijn dat er smartphones op de markt zijn gekomen waarmee je een tablet en smartphone kunt combineren. Ze vinden het prettig dat het nu handzamer is. Ze gebruiken ze toch elke dag.