5 x beste action camera’s

Een action camera is tegenwoordig erg populair. Je kunt het aan de naam al afleiden, het gaat om een camera die bewegingen en actie goed vastlegt. Op deze manier kun je vanuit een ander perspectief filmen, maar als je een action camera wilt hebben, welke action camera is dan geschikt? Kijk in deze lijst en vindt de beste action camera.

Lijst met 5 beste action camera’s

Sony Full HD Action Cam with SteadyShot

De Full HD Action Cam with SteadyShot van Sony is ideaal als jij filmpjes wil maken waarin veel beweging voorkomt. Dit is de nieuwste action camera van Sony, hiermee kun je al je favoriete activiteiten zonder problemen filmen. Het mooie aan deze camera is dat hij waterbestendig is, je kunt dus ook in het water filmen. Wil je op het strand filmen? Dan is dit dankzij de waterbestendigheid ook mogelijk. Je kunt met deze action camera tot 60 meter diep onder water filmen, bedienen in het water is dankzij de Live-View afstandsbediening geen probleem. Let op: deze wordt niet standaard meegeleverd, het is een accessoire. Je kunt hem om je pols dragen als een horloge, hierdoor heb je hem altijd bij de hand tijdens het filmen. De SteadyShot functie zorgt ervoor dat je altijd stabiele beelden maakt. Het enige nadeel aan deze camera is dat het geen ingebouwd beeldscherm heeft. Verder is deze action camera stoot- en stof bestendig. Deze camera beschikt over nog veel meer snufjes, ontdek het zelf en bekijk deze camera.

Insta360 ONE X Action Camera

De Insta360 ONE X Action Camera is geschikt om op ieder moment van de dag een filmpje te maken. Deze action camera volgt de Insta360 One op en beschikt over veel verbeteringen. Zo kun je met deze camera nu in 5.7K tot 30fps, 30fps, 4K tot 50fps en 3K tot 100fps filmen, en schiet 18-megapixel RAW-foto’s. De FlowState stabilisatie, waar de vorige camera om bekend stond, is weer aanwezig en stabiliseert alle opnames op basis van data van de gyroscoop. Een van de grootste upgrades van deze action camera ten opzichte van de vorige is de draadloze verbinding. Je hoeft de camera nu niet meer te verbinden met je iPhone. Dankzij de meegeleverde string attachment slinger je jouw camera als een soort lasso om je heen. Zo lijkt het net alsof de camera om je heen zweeft. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze camera en maak de mooiste filmpjes.

GoPro HERO4 Silver Adventure Edition

De GoPro HERO4 Silver Adventure Edition geeft jou veel gemak tijdens het filmen. Deze action camera beschikt over een videoresolutie van 3840×2160 Pixels. Verder kun je alles bekijken op het LCD scherm en is er een functie die automatisch de witbalans instelt. De beeldhoek lens van deze action camera is 170. Verder vind je bij deze camera de volgende specificaties: touchscreen, fotofunctie en Tooltip. Het is een compacte camera en ligt fijn in de hand.


Lipa AT-45 action camera 4K – 20 MP en verstelbare lens

Lipa heeft nu een geweldige action camera uitgebracht namelijk de: ‘
Lipa AT-45 action camera 4K – 20 MP en verstelbare lens.’ Deze action camera bied je veel mogelijkheden zoals: filmen met een resolutie van 4K, resolutie veranderen en fotograferen tot maar liefst 20 megapixels. De HD-functie zorgt ervoor dat donkere plekken beter worden opgenomen op beeld. Door de nieuwe technologie zijn deze plekken beter zichtbaar. Ideaal als je in de nacht wilt filmen. Het is een veelzijdige camera die je kunt gebruiken voor diverse doeleinden. Je kunt hem gebruiken als je onder water wilt filmen, maar ook als beveiligingscamera doet deze action camera goed zijn werk. Bekijk alle specificaties en ontdek waarom deze camera zo geweldig is.

EKEN Action Camera H9R 4K Ultra HD

Eken beschikt over de ideale action camera, welke beschikbaar is voor een acceptabele prijs. De EKEN Action Camera H9R 4K Ultra HD beschikt over een hoge waardering, deze wordt dan ook veel verkocht. Deze action camera is uniek als het gaat om vormgeving en functionaliteit, dit is afgeleid van de GoPro Hero 4’S. Je vindt op deze camera een WIFI functie en een HDMI aansluiting. Verder is deze action camera zeer licht van gewicht.

Wist je dat?

  1. Een action camera strakkere beelden vastlegt.

    Een action camera is speciaal ontwikkeld om actieve beelden vast te leggen. Met de speciale stabilisatie functie op deze camera leg je jouw beelden zonder schokken vast.

  2. De prijs/kwaliteit verhouding erg kan verschillen.

    Goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn. De kwaliteit van action camera’s kan nogal uit een lopen. Zo kan een dure action camera soms over minder functies beschikken, om mindere kwaliteit dan een goedkopere action camera. Bekijk alles dus zeer nauwkeurig.