Mokken bedrukken

Mokken bedrukken

Op zoek naar een relatiegeschenk waar niet alleen uw logo mooi op uitkomt, maar die de ontvanger ook nog eens vaak zal gebruiken? Ga dan voor een bedrukte mok!

Bedrukte mokken voor elke situatie

Bedrukte mokken zijn al jaren één van de aller-populairste relatiegeschenken. Daar is natuurlijk een reden voor. Mokken worden natuurlijk ontzettend veel gebruikt. Tijdens het ontbijt, het middageten, de koffie… Elke dag zijn er veel momenten waarbij een bedrukte mok goed van pas komt! Daarom zijn ze hét ideale relatiegeschenk. De ontvanger van de bedrukte mok zal uw logo veel en vaak zien. Dit zorgt voor hoge exposure van uw merk en dit zorgt voor meer naamsbekendheid. De gemiddelde Nederlander heeft verschillende bedrukte mokken in het keukenkastje staan. Daarom is het wel zaak dat uw bedrukte mok opvalt door voor een originele mok of een opvallende bedrukking te gaan.

Ontwerp uw eigen mok

Eén manier om uw bedrukte mok op te laten vallen is dus om voor een opvallend design te gaan. Als u een compleet eigen ontwerp wil aanleveren, waarbij de hele mok rondom bedrukt moet worden, dan is het goed om naar een mok te kijken welke full color bedrukt kan worden. Hierdoor maakt het niet uit hoeveel drukkleuren uw ontwerp bevat en kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van kleuroverlopen. Zelfs foto’s zijn op deze manier geen probleem! Let er wel op dat de minimale resolutie van een foto 300 dpi moet zijn om te kunnen bedrukken. Full color bedrukken kan door middel van druktechnieken zoals een digitale transfer en een sublimatie. Niet alle materialen en druktechnieken zijn even vaatwasbestendig. Vraag dit altijd na bij de partij waar u de mokken laat bedrukken.

Bedrukte mokken online bestellen

Tegenwoordig bestellen we alles graag online, zo ook bedrukte mokken. Op sites als budgetgift.nl vindt u een groot assortiment aan te bedrukken mokken tegen scherpe prijzen. Door gebruik te maken van de handige categoriepagina’s en het filtermenu, vindt u in no time uw ideale bedrukte mok. En komt u er niet uit? Dan staat het vriendelijke klantenteam u graag bij met advies. Met meer dan 20 jaar ervaring weten zij voor elk bedrijf en voor elke organisatie een passende mok te vinden. Ook is het mogelijk om via de website een (onbedrukt) sample, een vrijblijvende offerte of een digitaal voorbeeldopmaak aan te vragen. Zo wordt het bestellen van een bedrukte mok voor iedereen makkelijk!

Neem snel een kijkje op budgetgift.nl en bestel vandaag nog uw bedrukte mokken!