De populairste SUV’s van dit moment

Sports Utility Vehicles, ook wel SUV’s genoemd, zijn populairder dan ooit tevoren. Er is een enorm aanbod wat betreft deze auto’s, die je kunt aanschaffen of kunt leasen met bijvoorbeeld financial lease. De een gaat liever voor een SUV met een sportieve uitstraling, terwijl de ander de binnenkant inclusief technische snufjes veel belangrijker vindt. Hieronder zetten wij de populairste SUV’s van dit moment voor je op een rij.

1 Kia Niro

De Kia Niro is veelvuldig te zien op de weg. Deze SUV heeft alles wat je maar kunt wensen: ruim, strak, sportief en ook nog eens heel betaalbaar. Ook is het een veilige auto die beschikt over een achteruitrijcamera, een 8-inch screen en dodehoekdetectie. Wanneer je moe achter het stuur kruipt, detecteert de auto dat en geeft hij een melding dat je even moet rusten. Ideaal na een lange werkdag.

2 Volvo XC60

De Volvo XC60 is comfortabel, biedt genoeg ruimte en is voorzien van vierwielaandrijving. Het is een veilige auto die sterk is én een luxe binnenkant heeft. Gebruik Google Assistant om een routebeschrijving op te vragen, de muziek te bedienen of een belletje te plegen met een collega. Zo houd je altijd de handen aan het stuur tijdens het rijden. Overgehaald om ook de weg te mogen trotseren met een Volvo? Er bestaan verschillende Volvo XC60 financial lease-deals.

3 Nissan Qashqai

Wist je dat we de Nissan Qashqai al zien op de weg sinds 2007? In de loop der jaren waren én zijn we er dus nog steeds niet op uitgekeken. Het nieuwe model van 2021 heeft geen dieselmotor meer, in tegenstelling tot zijn voorganger. Wel ervaar je nog steeds het gemak van voor- en achterwielaandrijving tussen een benzinemotor en een hybride-aandrijflijn. Bovendien heeft deze Qashqai nóg meer ruimte in de kofferbak.

4 Volvo XC90

De elektromotor en verbrandingsmotor hebben de handen ineen geslagen bij de Volvo XC90. Met maar liefst zeven zitplaatsen kun jij veilig op weg met jouw gezin. Het detecteert namelijk andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grote dieren. Dit zorgt ervoor dat botsingen worden voorkomen. Dankzij de verschillende Volvo XC90 lease-deals geniet jij wellicht binnenkort van deze auto met de nieuwste technische snufjes. 

5 Mazda CX-3

De Mazda die wij kennen heeft een grote update gekregen in 2020. De auto is voorzien van een rijke standaarduitrusting, met Apple Carplay, climate control, in hoogte verstelbare stoelen en een multimediasysteem. Bovendien kun jij de Mazda CX-3 naar jouw eigen wensen invullen, met onder andere stoelverwarming en een navigatiesysteem.